Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Добар меч ичера, солидно се играше освен у треќу кд не стигнасва. После тој трењер им се исподра и добро гу затворимо утакмицу. Вуле у битни утакмице мора да е прв избор за поентера, кд му појде нема одбрана :) Костоски добар, Јаневски улаза у форму малце по малце, Русин солидан, Осман одличан, исто и Штерјов. Хајнс проба али изеде си банане :D Иако има скок, мора да се признае. Радоје, не знам што да кажу. Три скока само! ТРИ! Па тој за центра сс туј висину е срамота бе! Ај, можда ќе не изненади понатамо... иначе Младеновиќ слабо до сга овуј сезону, можда не му одговара систем штознам...

Mace e defanzivan specijalista ne mozemo od njega da ocekuemo po 10 poena svaku utakmicu...

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

другар да не се лжемо али маце и дефанзива су два различни поими :D нема плеј у нашу лигу што маце може да га брани сс његову висину и само прави личне, али морам да признају дека барем се труди и увек дава све од себе за тим и затој има поштување од публику :)

Hmm,poagilan e umorue ga pleja ulaza mu u dres spored mene Mace e sasvim odlican defanzivan igrac,pa icera radi Kurcu primismo 20-25 poena radi toj sto ic ne igra odbranu

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Да, тој си у право, Костоски освен 1-2 акцие у кои се потруди, цел меч (море целу кариеру :D ) не игра одбрану. Значи не дека е лош, него не игра уопште у дефанзиву. И не верују дека трењер ќе успее да га смени тој.

Ичера Осман гу реши утакмицу,какв Мандиќ,па ви што гледасте у салу?У мобилни ли?У Цица,у на Мандиќа дете?
2 тројке вржа Осман мислу дека на -1,-2 или па нерешено беше не се сеќам,па после асистенција за Мандиќа,остави га самога као духа,после па тројка Осман и тој беше тој.
Несам импресиониран од игру,можеше лсно и у друг смер отиде овај утакмица,Радоје и Хајнс врску немав,Штерјов солидан е,Јанески ичер добар,Курчо ништо не игра у одбрану,лигле едан,а и у напад не беше на ниво.
Егоров исто има добар шут,одма кд улегна постигна 5 поена,Аврамовиќ ичер 0,Мандиќ одличан беше,али за мене меч-винер беше Осман.

костоски и одбрана два различни поими, мое мислење е дека свак што знае да игра баскет може без проблем да га пројде :) тај његова одбрана га е коштала много подобру кариеру па чак што више како што се сеќам на пишувања док беше млад требаше да биде нов врбица стефанов :)

Некој пиша Егоров се плаши, па има 19 године, сака да игра ама кд промаши други урлав по њега пцуев викав дерев се, иако можда не е његова грешка убаво искочи да затвори на 3 овј направи пас тј друг слободан шутира и на њега му се дерев зашто искочија па не е он крив што пред тој некој друг е испаднаја од игру. А и мала минутажа му се дава, треба му поголема минутажа да набилда самодовербу, еве против штип е идеална утакмица за њега да ги набута поени да стекне самодовербу и на наредну да гази. Аврамовиќ тапа после Струмицу још едну добру и тој е тој, бунари почна и он да ги копа.

па ја тој пишују треба да има повише минутажу наместо да га пцуев треба да му кажеб “БРАВО“ па какву грешку и да е направија али ќе се подобри дечко е снажан доста на свои 200цм има цели 100кг ЅВОНИ !
дај бе људи прекинете да ги критикуете играчи до толко па још некој кд ќе каже ВРСКУ НЕМА па оди ти искочи и покажи се ...:ROFLMAO:

па ја тој пишују треба да има повише минутажу наместо да га пцуев треба да му кажеб “БРАВО“ па какву грешку и да е направија али ќе се подобри дечко е снажан доста на свои 200цм има цели 100кг ЅВОНИ !
дај бе људи прекинете да ги критикуете играчи до толко па још некој кд ќе каже ВРСКУ НЕМА па оди ти искочи и покажи се ...:ROFLMAO:
Бш Мандиќ е тј што треба да га подржи и да му помогне како најстар у тим, да му укаже на грешку а не пред сви да урла, на њега кој да му урла кд изигра себично и промаши ?

него едно прашање за тија што су гу у живо гледале утакницу како беше постеност ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom