и ја чу дека е дома .. сас штип
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Костоски добар, Јаневски улаза у форму малце по малце, Русин солидан, Осман одличан, исто и Штерјов. Хајнс проба али изеде си банане
Иако има скок, мора да се признае. Радоје, не знам што да кажу. Три скока само! ТРИ! Па тој за центра сс туј висину е срамота бе! Ај, можда ќе не изненади понатамо... иначе Младеновиќ слабо до сга овуј сезону, можда не му одговара систем штознам...
нема плеј у нашу лигу што маце може да га брани сс његову висину и само прави личне, али морам да признају дека барем се труди и увек дава све од себе за тим и затој има поштување од публику 
) не игра одбрану. Значи не дека е лош, него не игра уопште у дефанзиву. И не верују дека трењер ќе успее да га смени тој.
тај његова одбрана га е коштала много подобру кариеру па чак што више како што се сеќам на пишувања док беше млад требаше да биде нов врбица стефанов 

Бш Мандиќ е тј што треба да га подржи и да му помогне како најстар у тим, да му укаже на грешку а не пред сви да урла, на њега кој да му урла кд изигра себично и промаши ?па ја тој пишују треба да има повише минутажу наместо да га пцуев треба да му кажеб “БРАВО“ па какву грешку и да е направија али ќе се подобри дечко е снажан доста на свои 200цм има цели 100кг ЅВОНИ !
дај бе људи прекинете да ги критикуете играчи до толко па још некој кд ќе каже ВРСКУ НЕМА па оди ти искочи и покажи се ...![]()