Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе само не залжуев сваку годину а и ми овуј годину ке имамо најмал буџет у задњи 3 сезоне...тата града не даје кеш више. :icon_lol:
Али за тој па ке се улажа повише у градске кафане,Баба Цана,Рим Париз,Аџи Трајко,ипак можда му е овој послеѓан мандат.

изгледа уки и врањеш у раб..

Уки муки, на крај дуки.
И што бидна, колко помизерни биднасмо за наредну сезону?:icon_lol:

Едино куде нас не се работи ништо.....ке се формира тим догодине.

Тооо,па куде може без брата,кој ке ќошкари на тројку и сече контре сас фаули:vozbud:

Gledam reprezentaciju pred nekoj dn I zamisli u igru u edn moment Dimcevski, Kostoski i Janeski...pred nekoe vreme Lukovic senior vikase kude njega makedonski kosarkasi imale najgolemu minutazu i bidnuvale reprezentativci, ja se smeese i vikase koi be crni reprezentativci od Kumanovo, kd ono covek u pravu bija...

Уфф и двоицата су ми по укус и Штерјов и Арсиќ:vozbud:Штерјов е много интелигентан играч,не е много физички јак,али паметно га користи оној што га има.
Арсиќ исто добар играч,е сг Мандиќ и ми се свиѓа и не,што остануе,ке гледамо дивљање још више наредну сезону:drk:

Арсиќ е супер играч, Штерјов солидан избор. Надам се дека нема да останемо само на овија до сга договорени :D
Sent from my Lumia 630 using Tapatalk

Штом сте ги донеле кромидот и арсиќ , за центар место нема, лукович значи си иде.. останува да видиме каде

ццц која управу имамо еј нема си гајле .. карпош соколи ќе имав појак тим него ми... до кд ќе не фарбав само сас тија обеќања.. за "поголем" буџет сваку год..

Samsung Mobile

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom