Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Србиновски е трењерчина у споредбу сас овога дебила.

Ни Србиновски не е којзнае колко добар трењер, али мислу дека у момент е боље опција. Мада џабе вергламо, нити они га читав овј форум, нити па ги заболе што ми мислимо. Колко паре - толко музика. Ај да се надамо дека ќе улегнемо у Суперлигу, а плејоф мислу дека ќе га играмо како и сваку годину :D У четвртак дома прво да тепамо, ваљда ќе улазав тројке :D

Диме мисли фудбал се игра,па га пушта Мандиќа да гу игра целу утакмицу,од задњи 4-5 утакмице комај сви ги е играја по 40 минута.

Има ли некој било какву информацију за овога Цого што као дојде, пријавен е у списак до КФМ, а ни на клупу не га стављав. Гледам ичера играја против Работнички за Мак. Млади, 14 поена. Зашто не е у тим? Или давав му паре онакој? Можда дечко ќе биде добар за ротацију, од куде знаемо.

Последно уредено:
Цого кд ке бидне добар за ротацију,ја ке играм у НБА.Дечко си везе нема...место кога да е на клупу?Мора да има и наше дете некое. :D

Другари, нешто ептен смрди у клуб. Ај што е трењер цреп а Мандиќ игра соло утакмице ок, али нешто ептен не е у реду. Па од Теодо ли бе дома, још па 16 разлика?! Па не заслужуев ни 100 човека у публику! Нешто начу као демек продале гу за дебели паре пошто нели сметка блокирана, мада ја у тија ствари не верују и нејќу да верују. Само знам дека нешто е усерено.

Дали ја добро виде или Диме ичера зема да нацрта акцију??:D

После утакмицу имаше мал инцидент,едн навивач му викна на Димета док идеше накуде соблекувалну „Диме отказ си дај“,хед коуч изреагира бурно и залете му се,среќа Страшко га задржа.

Иначе нема ни едн мотивиран играч у тим,само 3/4 беше на ниво ичера,можда и најбоља 3/4 овуј годину,ама само ни замачкасва очи лошо,лошо,много лошо...

Губиш 15 - стизаш ги, и па губиш 16 на крај - only in Куманово :icon_mrgr: АЛИ! Ако су стварно уплатиле 2 на добри паре, СТИЗАВ БОЉИ ВРЕМИЊА! ДАЈТЕ ГА ВОЈДАНА И ПЕРУ! ИАМО ПАРЕ!

hahaha:D citam komentari na fb stranu cestitav pobedu od 6 razliku nad pelister za mene toj e isto kako poraz:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom