Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Како што разбра играчи не добиле плату за два месеца. Може тој да е едн од разлози зшто толко падна форма.

Како што разбра играчи не добиле плату за два месеца. Може тој да е едн од разлози зшто толко падна форма.

Legit, ама не верују дека и претходни сезоне су зимале најредовно, па играмо финале у Куп. Нешто не е ок, и више редно е да се освестив!

gledam nekoi vikav nemalo se pare za dobroga trenjera ... pa zasto ne se ponudi dogovor na Igora Mihajlovski ?

Игор нејќе да га види клуб... дужни су му као некои паре од време на Далаверу.

Ја верују дека некое дете што седи до 6 сабајле да гледа НБА ќе смисли бољи акцие од:

- Где је Мишко?
- Мишко јеботе бог удри тог цигана
- Вуле шут
- Да направиме фаул .... не им давајте лесно да шутнат 3

sve dok igraci ne prestanev da piev i da pusiv nema da ostvarimo pobedu u 2014tu...nisto cudno sga i od Feni u gosti da izgubimo ...

Ако изгуби Диме днска,тај управа ако има малце мозак,ке му даде шут карту,па да видимо.А и ако изгуби од Фени кој сви га тепасва по 30 разлика ондак стварно не га бива за ништо!

Епик! Пораз и од Фени! Мислу дека е време да е вее бело знаме. На почетак на сезону викаше Диме, демек не ме сакасва претходно навивачи и публика, али еве нова шанса. Џабе. Смешке.

Пази га Димета сс 7 играча игра плус Мачки и Вуле на 5ку и 4ку не се знае кој е понизак,Мачки 202цм,Вуле 200 цм,ма ајде молим ти се,треба Кумани сами да га измавав Димета,на следеќу домашну утакмицу да му скандирав да си иде и тој е тој,не су ми јасни и кумани тим им има 6 пораза њим ги кур боли.[DOUBLEPOST=1393197773][/DOUBLEPOST]Маце Србиновски за тренера,док е слободан,тг место 20 тојке по утакмицу 40 ке шутирамо. :icon_lol:

Последно уредено:
treba da dojde nekoj saglam trenjer da uvede nekoj strog rezim za igraci da ne se vrtkav cel dn po carsiju i da im pokaze nekoju akciju.

Ичера после утакмицу накуде 9 сат, на кошеви пред салу имаше пуно дечки соберено, ваљда бева Кумани у очекување на наши херои :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom