Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Вуле каква партија само,најпаметна и најрационална утакмица одиграна од како е у Куманово,што ти значи искуство!

Иако Мишко имаше 0/7 слободни,ама његови 7 офанзивни скокови гу решисва утакмицу.

Вечер страшно тешко ке бидне,ах Урош да играше,страшна центарска линија Јелесијевиќ,Симиќ,Бојан Трајковски,Калањ на 4ку...Диме Тасовски,ке угуруев у рекет све и ке не напунив сс лични,немамо много шансе ама who knows...
--- надополнето: 8 февруари 2014 во 11:44 ---
Погледнете га Вулета на 13:36...хахахах

Последно уредено од модератор:
Хахахахахахаха Вуле е ненормалан скроз,али слажам се најрационална партија му беше ичера откако е у клуб.

13:36 по десети пут га гледам и плалу:pos:

Сосема заслужен пораз ! Убедливо најдосадна, најглупа и најнеинтересна утакмица ? Имаме ли осмислени акции/тактики ? Зошто Јанески не играше ? Подобро он него ли Костевски. Трењер бе ? Трењер си нема везе. Мое ногце не стапнува у сала додека трењер не си отиде.

Добар тренер имате :pos:. Да не знаеш една акција да нацрташ бе, или пак приближно да и кажеш што да се одигра од прилика, не ми се верува . А вчера кога игравте со Работнички, Бранче коментаторот вика многу кошарка и кај двајцата тренери, навистина може многу да се научи од нив :facepalm:. Ај овој Рајкович пак црта нешто ама вашиот. И со играчи како Костевски, Јанески, Младенович, овој капитенов шо ви е, Радулович. Па кај сакате да победите или да стигнете подалеку у лига. толку ви се можностите. Единствен добар играч и многу јак шутер ви е Мандич .

Vranjes se povredi...a i nemamo losi igraci tolko Vranjes,Parran,Mandik,Lukovic,Miskovic, ne znam koj klub u ligu ima bolji stranci od nasi...Dimcevski povreden vekj godinu dna epa tolko su mogucnosti

Pa nemamo losi igraci , daleko od toj , ja iskreno spored mene igraci ne su krivi za ovj poraz , nemase nikakva igra samo trchi - shutni , bez akcie izvezbani ne moze takoj ne su igraci krivi treba nekoj da gi nacrta da gi objasni

Мене ич не ми се свиѓа како трењер ротира сс играчи. Ни прву петорку не гу састави како што треба. Капитен почиња у прву петорку мислу :tapp:. Не ми е јасно ни зашто не ги пушта ич Кику,Диневскога и Вусу. Барем можев да заменив некога неколко мин а сигурно неможев да изиграв полошо од капитена или тога радуловиќа. Кико веќ е стар и има искуство а Диневски кд играше 20 мин лани покажа дека може колко толко да игра и Вусо дечко ги разби тија тетекс од тетово не промаши сам ги тепа. Сигуран сам дека можев да изиграв добро по неколко минута. И тмн други ке су одморени и посвежи.

За кога се ја нервирам,пцују и кину живци после у салу.

Мишковиќ искочија си батко петак днска,цигарче му цигарче пиво му пиво,седи до ниедно време у чаршију и после ке погаѓа 0/7 слободни,вол ниедан,исто и Врањеш беше сс њега само не сам сигуран дали Врањеш ке игра јутре против Работнички такој да...ако не игра он оправдано може да седи.

Врањеш е познат као party animal :D Добро што и Костоски не игра више, заедно сс њега и Димчевскога кафане ќе плачесва :D

цццц што се дешава, Балкан не избуши у пм! 20 разлика на полувреме, кој од кој поизгубени, нема никаква игра. Пишаја на FB некој дечко не су криви дечки, трењер треба, само 1 на 1 се игра или центар прави блок. Ја би додаја глеав да пуцав тројку од било куде :D Игра е очај без Луковиќа, па и сс њега е очај, али бар ради скокови и имање центра под кош се маскирав други дупке у тим. На почетак од сезону стварно мислеше дека Диме сс овакој солидан тим ќе прави чуда, а уствари испадна дека лани сс 3 играча боље играсмо. Не знам дали треба па да се очекуе плејоф... мислу дека треба да се врати Врашењ на плеј, Паран се форсира ептен а реално сваку втору гу изигра добро

Dime,Dime,Dime...kako igrasva momci na pocetak,raznovidnost u igru,dobar protok na topku a sg, u pravo bese moe drugarce kd vikase deka da ne ni zamackuev ovija pobede oci,pa Dime ne znae ni igraci da gi rotira,da gu podeli minutazu,a kamo li pa da zeme da nacrta akciju...da ne e slucajno dobar motivator?Ocaj...

Епа бш тој не замаја, добра игра на почетак. Изгледа било само за утакмице дома. Нешто се деси пред нову годину, Мишковиќ падна од еданпут, Мандиќ доби огромну слободу, исто и Паран (кој не игра како на почетак), капитен има минутажу солидну, Јанески и Младеновиќ исто слабо... у нормалну ситуацију одма би мењале трењера после овј заѓан период, али сви знаемо дека финансиска моќ за саглам трењера нема такој да тој е тој. Не ми е криво за БИБЛ, криво ми е за домашно првенство, за куп...

Pa Dokuzovski e ortacina ss cica neka ni ga donese i vuk sit i ovce na broj. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom