Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Мислу дека без Луковиќа су ни ептен сјебани шансе. :( Штета, можда ќе си идесмо до финале па. Али ај ќе видимо, могуќе е Костески да растура :D

Хахаха Костески добива шанса побрзо од предвиденото. Баш ме интересира како ќе се снајде на теренот :icon_mrgr:

Вчера на пријателската против Фени се повреди Луковиќ...Изгубивте 10-тина разлика :)

Вчера на пријателската против Фени се повреди Луковиќ...Изгубивте 10-тина разлика :)
Зезаш? Ова е, мислам трети пораз по ред ( со се' пријателскава ). Не очекувам ништо од купот ( да не ја нарушам еуфоријата ) али надеж последна умира, ќе видиме.

Не е ни чудо ако Луковиќ изненади со "повредата".

Зезаш? Ова е, мислам трети пораз по ред ( со се' пријателскава ). Не очекувам ништо од купот ( да не ја нарушам еуфоријата ) али надеж последна умира, ќе видиме.

Не е ни чудо ако Луковиќ изненади со "повредата".

Озбилно изгубивте,а тимовите се уиграваа за купот(играа со најсилните играчи). Од кај вас искрено сите слабо изиграа,овој со број 7 Мандиќ мислам дека беше индијанската,од кај му дојде од таму шутира,црнецот ептен слабо,Луковиќ додека беше во игра имаше 4-5 банани,неколку офанзивни скокови и лесни поени(и тоа првенствено поради тоа што ние немаме центар)

Повредија се Луковиќ пцуе га хед коач пичкетина вика дека бија. :D

ПОЛУФИНАЛЕ! :D Најнизак офанзивни на крај им фаќа хахахахахахха АЈДЕ СГА И ФИНАЛЕ!

Мишковиќ потфли, слободни си нема везе исѕо такој и утиња под кош. Дефинитивно најслаб!

П'кау !!! Радос лудос, на три места сам гу гледаја:ROFLMAO:
сфугде драње, а мама наише се дере дома

Идеф ни купови, тесни утакмице, продужетци овија две године

Miskovic mozda potrfrli icer i najslab bese ama najdobar centar ni e sto ga imamo, mnogo e borben i dobar skokac :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom