Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Клуб саставен од играчи што се собрасва и га одведесва овој Куманово у 1 лигу ама после добива шут карту...све су кумановци у тим.

С’с тија играчи Куманово не можеше да направи ништо. Само ќе губесмо, но не е тој проблем. Куманово како општина тоне у дугови, јавни претпријатија тонев у дугови, општина нема ни еден проект реализирано, пола силице у град не работив, али битно ми имамо кошаркарски клуб у град у којшто се перев огромни пари и постои исклучиво да се собирав евтини политички поени куде просту и налудничаву масу. Ја нормални и образовани људи што ги знам у град никој не иде на кошарку, пошто ваљда знаев колко е сат. Фрљав се огромни паре у т’ј клуб, а општина тоне у дугови и дужи паре на пола град, но нормално е тој, пошто с’с кошарку можеш највише поени за избори да освоиш. Ов’ј клуб не е градски, него е партиски. Цело Сдс се преселило у салу и изигравав јаки стручни фаце сас општински паре.

Ја си га сакам град највише, затој што туја сам роден и пораснаја, но клуб треба да се приватизира и да си га купи некој приватан газда, а општина намерно не га дава да се приватизира, затој што такој збирав гласови на избори.

WTF?! Што потег е овој ако испадне такој на крај? Некој ќе мора да лети, или ипак ќе имамо дугачку клупу? Па нели бе нема се паре?

http://ekipa.mk/kostoski-pred-kambek-vo-kumanovo/

Ако се продужуе клупа ке биде интересно против мзт .. сс оглед у какву форму су ако продужив овакој ... ке биде журка у суперлигу :)

Дајте Ацу па после да плешев сви у лигу!
--- надополнето: 28 декември 2013 во 01:33 ---
Па Паран зима 1000 евра да се отпушти он и ке најде циц још 1500 и те ти га Ацо! :))

И ја би Паран да си иде ако Леси се врати кучи, има да биде интересна борба меѓу њега и Вулета кој прв да шутне :D Озбиљно да правимо муабет, добро би било да дојде. Плус мак. играч е за у тим, а и дечко гу знае игру веќ. Ќе треба малце да се прилагоди ама па и не е некоја голема разлика. Идеално би било, Петровски и Шарлија да фаќав пут под ноге, ете плата за Ацу, ако ништо друго барем дел. Опасан тим ќе се прави, па и да не бидне некоја титула барем задњу сезону ќе гледамо квалитетну кошарку :D

Ај прочитајте се добро ... ПАРАН ДА СИ ИДЕ ... ДАЛИ СТЕ ВИ НОРМАЛНИ ? :)

Ај прочитајте се добро ... ПАРАН ДА СИ ИДЕ ... ДАЛИ СТЕ ВИ НОРМАЛНИ ? :)

У интерес на тој што у тј случај мењамо странца за Македонца, да. Иначе не :D Добар си е Курчо за у Куманово бе, сс или без Парана. А сс Парана много играчи некако ќе бидев, плус имај у предвид буџет, плус ГЛЕДАМ дека сви забрависте какв играч е Врањеш :)

Абе мењамо странца за македонца тој да .. ама квалитет некако подобар ми е Паран .. посигуран у себе од Костовскога .. а сс Врањеша .. кд ке се врати и Димчо .. ке газимо много ... Шарлија да си иде .. да дојде некој по-солидан центар кој би га мењаја Луковиќа .. и тмн ке си е све .. Костовски много кеш зима а мање-више туј су сс Парана па дури и како што кажа Паран ми е на моменти посигуран у себе :)

Брате
Овија по тргофски што ги праисфа графити одрале га онога што отфорија у Агрокуманоо
Исфарбаја ги сфи графити глупак сс бело
Овија га одрале сс спрејчики ептен, врати се у њиву, курци палци на стакло му чкртале, јако !
Ако му е:ROFLMAO: дебил
Дошја од друг град, у наш правила ке ставља, ке бои графити
Ама овија га убиле скроз

Абе чу дека има могуќе Луковиќ да бидне кумановац и да останеф сфи странци и да ротирамо јако, ако дојде и Ацо
например

Пффффффффф... Костески бе :D Абе борбен играч ок е, не е екстра талент, ваљда су га земале ради тој што не утепа две утакмице овуј сезону а и лани не кинеше, ептен накрвен против Куманово увек :D У однос на тој што е домашан место странца супер, значи Шарлија га нема, сга можда ни Петровски не е потребан толко. Солидан играч за надам се солидни паре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom