Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Најбедно у целу овуј ситуацију е што ми се радуемо затој што смо потпишувале репрезентативци, а од другу страну не гледамо до куде ни стигна репка да га еде од енглези 20 разлика...

Ќе плачемо још много време за играчи како Врбу, Владу и слични...

Кд ќе жртвуев кафане, курва и дрогу и почнев да тренирав професионално тга ќе почне да не бива. А до тга кој ги ебе ќе си гледам странски спорт :D

@Middle Distance Runner врабац, има ли нешто ново около вас после Дувњака некако застанасте сс моменталан ростер не сте конкурентни ни за у БИБЛ? Мислу ако си вољан да споделиш нешто ако има? МК играчи, срби, амери?

@Middle Distance Runner врабац, има ли нешто ново около вас после Дувњака некако застанасте сс моменталан ростер не сте конкурентни ни за у БИБЛ? Мислу ако си вољан да споделиш нешто ако има? МК играчи, срби, амери?
Едн од админи/модератори га остави на клупу за резерве (читај изеде бан на едну недељу) такој да не може да одговори а и не ни га треба

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Едн од админи/модератори га остави на клупу за резерве (читај изеде бан на едну недељу) такој да не може да одговори а и не ни га треба

не сам видеја, не дека нешто посебно ни га треба него гледам ништо не се дешава па да видимо што има да каже :D

Ke ima nesto kumanofce ne se sekiraj, ke ima novi igraci definitivno. Ocekuvam naskoro da bide toa. Ne sum vo Mk, ne znam za podetalno ali od toa sto go znam, celta e da ne se sramime.
Ocekuvam da bidat mesani crnci i belci.

Ti ne mi go beri gajleto, tuka sum jas.

Не верују капетан да е Дало...у најмању руку има прангију како Данило Анѓушиќ.

Можда би Тори Томаса или рајана томпсона, пошто за њима Боки е Вестберук

f5c84f88940013f14e43de6fbb158ac8.jpg

После добар тренинг 1 на 1. [emoji23] [emoji23] [emoji3]

Него има ли нешто ново или остануемо си на тој што га имамо - 3 репрезентативца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom