- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.455
- Поени од реакции
- 6.026
У свак случај подобро од Пелистер Вардар и слично
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да тој свакако памту пред неколко сезоне имаше тим од Хрватску мислу имаше грчки тимови 2-3 бугарски, едн-два српски и беше много покомпетентна лига сга да се додадев тија на овуј поставу од македонски тимови Библ ќе му дојде аба 2 според квалитет и ќе е стварно јако да се гледаНе викам дека не е добро што се игра Библ, туку подобро ќе беше ако имаше и од други држави, сепак и во Романија и Хрватска има некои добри тимови за Библ.
И од Израел имаше дури. Јако ќе беше да имаше некои тимови и од други земји, вака сега нема некоја мотивација, мислам добро не е без ич ама Косовски екипи жити се, па во Романија има 3-4 тимови подобри од овие. Ќе сакаа сите да дадат малку повеќе во играта, сепак ќе играа против вистински тимови, а не ко нашиве тука, собрани по пат накај сала. И плус гостувањата во Косово се ко на фронт да одиш, не мислеле на тоа ич, само пари гледале.Да да тој свакако памту пред неколко сезоне имаше тим од Хрватску мислу имаше грчки тимови 2-3 бугарски, едн-два српски и беше много покомпетентна лига сга да се додадев тија на овуј поставу од македонски тимови Библ ќе му дојде аба 2 според квалитет и ќе е стварно јако да се гледа
Па у нашу лигу има ли за кога да се замарамо хаос е не се знае кој ќе игра кд ке игра кој формат а за месец дна и нешто ситно треба да почнеАбе што се замарате сс БИБЛ лигу не знам знаемо ми сви зашто сви играв тамо а тој сигурно не е затој што ги е престиж, одамна БИБЛ не е тој што беше
Нема да се замараш, ама ќе се изнервираш 1-2 пут кд ќе изгубимо од Струмицу или ОхридПа не ни имам намеру да се замарам тамо до супер лигу...
А уствари колко у себе си викаш, бреј ама ќе не ломи Маце у ОхридНема шансе тој да се деси[DOUBLEPOST=1472920851][/DOUBLEPOST]Нема шансе тој да се деси
![]()
Ќе ми биде мило за нинџуА уствари колко у себе си викаш, бреј ама ќе не ломи Маце у Охрид![]()