Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Трајковски у Сигал. Ваљда толко од клуб.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Некој нејќе Куманово да е вицешампион....

ХАХАХАХАХАХА пред 2 дна искочива да се бунив против КФМ.... поголема багра од овија сдс-аши апаши у Куманово ни е имала ни ќе има :D

Епа нек почекав сс градење тим још малце.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Kуде е сга наш ценет градоначалник да искочи и да каже дека пред 2 недеље едеше гомна кд збореше дека е обезбеден буџет и играчи... да се мочам на овуј серену управу!

Не знам што да кажу и Циц и сви у курац никад не требаше да се дозволи општина да улегне подобро ќе си играсмо сс домашни млади играчи него овакви глупости на шалу на смешку истина искочи дека штом Мандало си отиде од клуб ми ќе се распаднемо

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ако не дозволимо ми клуб нема да се распадне, треба добра организација на КУМАНИ и на сви обични фанови на КК Куманово, да се направи некој протест пред општину или нешто слично, ако си ќутив сви овија га гасив клуб дефинитивно.
АВАНТИ ККК 1946!!!

и најтрагично е што никој од управу (ако постои) не искочи да каже 2 муабета што како ... фатиле се за Абу лигу... ја знам дека имале састанак.. пред некој дн, на кој бија раскинат договор сас бокита... а на србиновска му било понудено као да работи сас деца... мада овј одбија, нејќеја да работи сас деца...

Кумани да покажев дека не су клатикур навивачи и да му отидев на Цица да га задржи клуб. Макар била и средина на табелу. Да се обезбеди буџет барем до 100.000 евра, верују дека ми верни фанови на тим од тија паре може да соберемо 15.000 евра и да му ги донирамо на клуб, нека измислив и сезонски карте ќе купимо сви и с'с тој ќе помогнемо на тим. Не смее да згасне клуб, барем нек не има у прву лигу...

Гасење на клуб никако Кумани га реактивирасва Кумани мора да си гу преземев судбину на тим у њини руке

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Тој е тој, знаесмо дека некд ќе се деси, истрошисва се паре за базен и сга ќе треба па да градимо одново. Тој е тој кд мешаш политику и спорт и кд свак сака да отвори кафану а нејќе да инвестира у клуб. Јебига. Нека организирав Кумани нешто, али сс апаши у фотеље ништо нема да испадне, матер им јебем...

Абе сви знаемо дека управа е катастрофа, сви мислења овдека изнесени држив, кд се нема стабилна финансиска подлога ондак нема што да се збори, штета ќе биде да немамо тим, најпосетени утакмице у Мк у било кој спорт да останемо без тим. Мада мислу дека голем удел има и овај управа на МКФ, гледај што правив не се знае кој ќе игра у лигу, па још сга да ги ослободив МЗТ и Соколи од лигу и ондак кој ќе игра? Ќе биде лига смејурија, што само за суперлигу ли да се игра првенство? Тоталан промашај од руководство, мислу дека са побетер и од нашу управу...

http://sportmedia.mk/kosharka/reprezentacija/mesto-vo-kumanovo-trajkovski-kon-prishtina

„Трeбa да се биде искрен и да се каже дека ситуацијата во Куманово не е онаа истата од пред десетина дена. односно дека раководството на клубот има некои поинакви планови во кои нема место за мене. Впрочем, јас имав 'отворен договор' со нив. Истиот вели дека во случај на понуда од странство можам да си заминам од Куманово. Одам во Приштина и со една друга цел, да ги оставам сите овие работи кои ми се случија во изминатиот период зад себе"- додава „немирното момче" како свое образложение.

Кои планови жити све? Ненад на 4-ку? :D Како им се смениле планови не ми е јасно...[DOUBLEPOST=1471427796][/DOUBLEPOST]Дали у планови су предвидени боље играчи или е одлучено да се игра сс млади, т.е. да испадамо од лигу? ДОбро, тј Младен и тија други што греев столче у тим, нели може бар они да ги изнесев планови? Или кур ги боли за нас фанови?

Младен нема врску сас све овој, знае се кој донаса одлуке. Али нема везе ништо тој, нема везе и ако немав паре и неможев да састави тим, нема везе и ако неможев да најдев спонзори, морамо да бидемо и реални да не бесва тија људи какви такви немаше задњи две године да играмо финале, амо брате мили можев да искочив у јавност и да кажев, немамо паре не можемо јак тим да саставимо, ќе играмо у лигу сас јуниори, нема уопште да играмо, истину мушки нека гу кажев, а не овакој од интернет да читамо и нагаѓамо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom