Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Аврамовиќ има дискус хернију ало људи што очекуете...под страшни болови игра, одлучи да гу изигра сезону па тг да иде на операцију.

Од прву руку окосница на тим не мрда нигде Курчо, Урош и Караџа, Вуле ке остане како бек ап, имав големи планови сс њега ке биде трењер на младинци у Куманово од кои што ке очекуев да искочив 2 кумановскога играча кои ке бидев носители на тим у прву лигу и борбе за највисок пласман. Тој ке биде седмогодишан план сс деца кои што ке работи Вуле и да проба да ги изведе на прав пут.

Буџет ке ни биде поголем и тој доста поголем за следеќу сезону, сви играчи су жељни да останев само ке се надопунив тија позицие куде се сматра дека су дефицитарни.

Марјан Илиевски е озбиљан кандидат за наследника на Страшу, бивш наш играч играја е за овј клуб...знае како е у Куманово атмосфера а и едн од подобри Македонски трењери.

Аврамовиќ има дискус хернију ало људи што очекуете...под страшни болови игра, одлучи да гу изигра сезону па тг да иде на операцију.

Од прву руку окосница на тим не мрда нигде Курчо, Урош и Караџа, Вуле ке остане како бек ап, имав големи планови сс њега ке биде трењер на младинци у Куманово од кои што ке очекуев да искочив 2 кумановскога играча кои ке бидев носители на тим у прву лигу и борбе за највисок пласман. Тој ке биде седмогодишан план сс деца кои што ке работи Вуле и да проба да ги изведе на прав пут.

Буџет ке ни биде поголем и тој доста поголем за следеќу сезону, сви играчи су жељни да останев само ке се надопунив тија позицие куде се сматра дека су дефицитарни.

Марјан Илиевски е озбиљан кандидат за наследника на Страшу, бивш наш играч играја е за овј клуб...знае како е у Куманово атмосфера а и едн од подобри Македонски трењери.
Tooooj bre :D Za Avramovikja da, od onina go*na u rabotnicki mislu nekoj ga rokna ss koleno ? Nadam se nema da mu se iskomplicira situacija radue me za Ilievskoga sto citam zasluzuemo nesto takvo vreme e posle da sobiramo pare za salu [emoji14] Mislu deka e dobar plan za Mandikja ako se e saglasija na takvo nesto ipak covek pretendira za trenera na prv tim na dugacki staze ne se sali hahaha ovoj mi se svigja daj boze sve da se ostvari :D

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Мандиќ прифатија свиѓа му се град, платица ке си тече и после кариеру ке си зима убави паре, убави кладионице по град и све остало.:D

Да, Чековски му гу погорша повреду на Сашу, ама гледам сг викале га за У21 за Србију да игра на првенство.

По свему судеќи чека не убаво лето :Dнас Кумановци...

Мандиќ прифатија свиѓа му се град, платица ке си тече и после кариеру ке си зима убави паре, убави кладионице по град и све остало.:D

Да, Чековски му гу погорша повреду на Сашу, ама гледам сг викале га за У21 за Србију да игра на првенство.

По свему судеќи чека не убаво лето :Dнас Кумановци...
Iskreno on kako back up neka svika po 10 poena na utakmicu pa neka se kladi kolko saka i za Lukovikja onkv ovkv ama svika gi po 20 poena po 10 skoka ima i laganica nikoj ne se zamara :D

Курчо ја кажа МОРА да остане. Да не се лжемо играчиште е за нашу лигу. Овој сс Вулета е добар план, ако су ти тачни информацие у цел пост браво, мислу дека е супер. Значи имало истина што спомна ја дека чу за Илиевскога... мислу дека е добар избор, мада не сам убеден 100% у њега. Убави мада непотврдени вести :)

Курчо ја кажа МОРА да остане. Да не се лжемо играчиште е за нашу лигу. Овој сс Вулета е добар план, ако су ти тачни информацие у цел пост браво, мислу дека е супер. Значи имало истина што спомна ја дека чу за Илиевскога... мислу дека е добар избор, мада не сам убеден 100% у њега. Убави мада непотврдени вести :)
Ako ne se lzu pristina osvoi Bibl ligu lani i ovuj godinu ? :D znaci i deka ne e za frljanje trener :D

Освоисва Приштина ама у финале сс Пеќ имаше много немили сцене у кои Илиевски и Боки Трајковски бесва пцуени, пљукани гаѓани затој што су Македонци.

У наредни 10-15 дна ке се знае све.

Остануе само да се надамо и да молимо Бога дека ке искочи све како што треба да искочи :D

Ako ne se lzu pristina osvoi Bibl ligu lani i ovuj godinu ? :D znaci i deka ne e za frljanje trener :D

Да али он е на Сигал трењер од пред нову годину :) Верују дека е боље од Страшу, бар сс Лирију имаше добри резултати.

Сака Мандиќ да остане овдека,има што да ебе,а од кошарку не верују дека може боље од овуј сезону,искусан е веќ играч и може да биде само за резерву,е сг не знам колко ке сака он да е резерва.
Ракочевиќ е 5ка,а не 4ка,кд ке имам време ке напишу поопширан пост за њега и његову игру.

Да али он е на Сигал трењер од пред нову годину :) Верују дека е боље од Страшу, бар сс Лирију имаше добри резултати.
Znaci samo za ovuj godinu isvoena bibl kako i da e mislu deka e okej trener pa sto znam ako nisto drugo valjda ostanalo u njega nesto za ovj klub od dnovi kd e igraja, bija e clan 2001-2002 kd smo igrale finale :D

Илиевски е нешто најдобро што може да ни се деси...
Аврамовиќ ,Курча,Луковиќ, Џекиќ и КАРАЏОВСКИ .
За овога последнога све давам да остане много захвалан играч!

Илиевски е нешто најдобро што може да ни се деси...
Аврамовиќ ,Курча,Луковиќ, Џекиќ и КАРАЏОВСКИ .
За овога последнога све давам да остане много захвалан играч!
Imase ljudi sto mrsesva za coveka na 2 utakmicu u finale deka bija sebican, moze da se kaze deka gu stvarno u odredeni momenti bez potrebno drzese topku ama realno mozda i sakase da organizira akciju nekoju da ne bidne run and gun na kraj, ama suma sumarum kako izigra definitivno zasluzue da ostane i toj da mu se dade na 2 godine dogovor ne na 1, zatoj sto znae da izigra ss glavu kd e potrebno a tkv plej ni treba nas da se rastereti kostovskj os prenasanje na topku da se skoncentrira na sut i opusteno ke ni e :D

гледај сга ситуацију, ако Вуле си гу прифати и озбиљно сфати улогу у тим да биде бек ап играч без не резонски шутеви и шорсирање ондак и ја сам да остане без дилему, само плус ќе имамо од тој :)

главан пазар треба да биде около центри, да се најде адекватна замена за Јаневскога и Штерјовога на наш пазар моментално има неколко избора кои ги гледам како бољи играчи од њима: Зоран Стојанов, Томчо Соколов, Синиша Аврамовски и пред сви туј е Бојан Трајковски кој важи за добар другар сс Костоскога.

кд га веќ спомна Ацета, имам некои шушкања дека имаја понуде од Романију, Бугарију и од некои горе земје претпостављам Белгија или Германска колко е тачно тој, ја неможу да тврду

у свак случај, треба да се најдев атлетски градени играчи на тројку и четворку кои ќе су спремни да одиграв цврсту одбрану и да фаќав скокови

гледај сга ситуацију, ако Вуле си гу прифати и озбиљно сфати улогу у тим да биде бек ап играч без не резонски шутеви и шорсирање ондак и ја сам да остане без дилему, само плус ќе имамо од тој :)

главан пазар треба да биде около центри, да се најде адекватна замена за Јаневскога и Штерјовога на наш пазар моментално има неколко избора кои ги гледам како бољи играчи од њима: Зоран Стојанов, Томчо Соколов, Синиша Аврамовски и пред сви туј е Бојан Трајковски кој важи за добар другар сс Костоскога.

кд га веќ спомна Ацета, имам некои шушкања дека имаја понуде од Романију, Бугарију и од некои горе земје претпостављам Белгија или Германска колко е тачно тој, ја неможу да тврду

у свак случај, треба да се најдев атлетски градени играчи на тројку и четворку кои ќе су спремни да одиграв цврсту одбрану и да фаќав скокови
Isto pomisliza Trajkovskoga da ga povlece Ilievski ss njega samo prasanje e dali ke saka da igra kude nas ma da kd prifatija da igra u kosovsku ligu kude nas ne bi trebalo da ima problem, kostovski treba da se zadrzi ma da ako ima ponudu od Belgiju ili Germaniku treba da e lud tuj da ostane :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom