Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Нека га донасав, одличан борбен играч беше. Не најбоље на његову позицију, али мислу дека е добра опција. Гарантирам дека би сакаја да се врати назад. Још 3-4 играча покрај њега и дајте МЗТ да се играмо :D

Нек фаќа автобус Николовски накуде Куманово, днска не играја, Соколи су комплетан распад систем, странци веќ напуштав. Пораз од Шкупи ебате...камо ги тија два фана? :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Што очекуете затегнуе гу славну Богоев, исто ке се деси и сс Фени, пошто нели фабрика ги е у распад, ама за њим криво ми е, а за овија сељаци од Карпош ич не ми е. До ичера бесва никој и ништо дојде подржикоњски сељак и замислива се дек су кошаркашка институција

Од соколи сигурно доваѓа некој куде нас е сг дали ке дојдев и Соколов и Николовски или само едн од њима ке видимо у тек на овуј недељу.

Ако се распада и Фени (па ке кажу не ги посакују тој) боље да га соберемо Магдицу, него Петровскога. Што знам...

Обрад Томиќ доваѓа на позајмицу на позицију 5.

На 2-3 позицију доваѓа Душан Кутлешиќ.

Ако се потпишев и Магдевски,Соколов и Кире,ке имамо нову петорку;)

Обрад Томиќ доваѓа на позајмицу на позицију 5.

На 2-3 позицију доваѓа Душан Кутлешиќ.

Ако се потпишев и Магдевски,Соколов и Кире,ке имамо нову петорку;)
од 1 до 10 колку нема врска постов?

Едниот сигурно нема да дојде :)

Аааа упецале сте га Кирета по 50-ти пут :D Упс, Даре Соколов бија :D Ако, нас ни треба висок играч :) Ајде сга, Николовски и Ѓуровски :D[DOUBLEPOST=1511190076][/DOUBLEPOST]Еве ако праимо wishlist, Стајиќ (пошто нема сга место за њега у МЗТ) или Магдевски исто топ засилувања. Плус Кире и још некој нормално :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom