Фан клуб: Кожуф

• Креатор на темата Креатор на темата bakigvg
  • Време на започнување Време на започнување
bakigvg
Играа МЗТ- Кожув, Кожув - Партизан, МЗТ - ПАОК пошто гледам нема никаква информација ?

bakigvg
Играа МЗТ- Кожув, Кожув - Партизан, МЗТ - ПАОК пошто гледам нема никаква информација ?

Ко што разбрав,ПАОК не сакале да играат пријателска со тимови од Македонија,па само со Партизан си изиграле(ако тоа ти беше прашањето) :)

Не беше турнир, туку пријателски натпревари. Проблем имаше со сместувањето на екипите. Наредната година ќе биде турнир.

Не беше турнир, туку пријателски натпревари. Проблем имаше со сместувањето на екипите. Наредната година ќе биде турнир.

Драган, потпиша ли Мираковски и дали е затворен ростерот или ќе има уште некој играч ?

Не сум сигурен дали потпиша a тоа дали ќе има или не засилувања, се чуват во тајност како државна тајна.

Левски - Кожув 71-84. Прва победа на македоснки тим против Левски во Софија. Иако Левски играше без двајца клучни играчи поради повреда, тоа воопшто не го намалува успехот на Кожув. Одлично издание на Остин Дуфо новото засилување на крилната позиција, Божовиќ и Мијаиловиќ стандардно добри, Пекович такоџе :icon_mrgr: Уште Мираковски да влезе во посакуваната форма иако тешко оди по долгата пауза. Треба да се спомне дека во Библ Кожув игра со 5 странци, додека во МК лигата еден одмара поради 4 -те максимално дозволени странски кошаркари. Караџовски, Гоцевски и Штерјов стандардни според своите можности. Филиповиќ никако да ја врати старата форма во напад, во одбрана е звер. Се на се оваа година имаме посилен Кожув од претходната сезона, екипата е воиграна, а добиено е и на поголема ротација. Пенов не знам дали е уште повреден иако го видов на загревање, а не влезе во игра.

Ако некој има инфо и знае историја на кожуф нека пише, за википедија ми е. Само кожуф и лирија немаат од прволигашкиве тимови.

Браво можевте да ги добиете МЗТ ама реално со овој тренер толку. Многу катастрофа водење утакмица.

Браво можевте да ги добиете МЗТ ама реално со овој тренер толку. Многу катастрофа водење утакмица.
Druze ne e provokacija ama samo MZT e kriv sto imavte sansa da se doblizite vodea 19 plus i trebase lagano da tepaat ama se olabavija i ete ti drama inace da igraat angazirano 40 min mislam site timovi vo nasava liga ke patay 30 plus i taa e taa realna razlika vo kvalitet vo momentov barem 3 klasi od site...

Druze ne e provokacija ama samo MZT e kriv sto imavte sansa da se doblizite vodea 19 plus i trebase lagano da tepaat ama se olabavija i ete ti drama inace da igraat angazirano 40 min mislam site timovi vo nasava liga ke patay 30 plus i taa e taa realna razlika vo kvalitet vo momentov barem 3 klasi od site...

Реално се поквалитетни и тука нема збор. Ама во кошарката не победува секогаш фаворитот. Ја гледав утакмицата на ТВ а и пратам кошарка долго време, тренирав на времето и Кожув денес не ми се допадна, не ми се допадна нивниот стил на игра.Србиновски го знам уште кога беше тренер на Работнички и тогаш се виде дека е пациент,дека се губи, дека не знае ни правилна замена да направи а камоли акција да постави. Тоа ми беше зборот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom