Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Малку ретроспектива на утакмици на Јуве кој сум ги видел на стадион може дечки ? (тие што имате, тие што не да си дочекате) Се присетив на првата моја пред повеќе од 10 години и ми дојде идеја да споделам и да побарам од вас искуства да споделите такоџер... еве ме мене прв на кратко па ако има прашања ќе одговориме да не дужам.

Галатасарај-Јуве ЛШ (групна фаза) 2013 година

1706038271921.png

Утакмицата ја памтам по тоа како се шверцував со шал Јуве и дрес па и тетоважа јуве скриени под облеката, у метро со илјадници навивачи на Галата кој одеа на утакмица здробени пијани , жива среќа не бев откриен ќе имаше да ме нема за тренутак ... а и снегот секако и по тоа, дека ја гледав 2 дена едно по друго , односно прво полувреме го изгледавме па ја прекинаа ради обилни врнежи од снег, следниот ден ја догледавме, не имаше на пола од предходниот ден на стадион, смрзнавме ко глувци, и капак на се клетите турци ни бутнаа снег од покрив на половината каде што напаѓавме ние и си изгубвме поштено со гол на Снајдер у завршница .

Олимпиакос-Јуве 2014 (групна фаза)

1706038252968.png

Овде немам појма шо се дешавало на терен едино што изгубивме ептен бледо и слабо игравме (види кој е тренер за да ти се појасни) , ама вон терен и те како се сеќавам, за да стигнеме на стадион имавме специјална полициска придружба , многубројна, и пак јадевме камења флаши и метални прачки у Пиреа ... одвај жива глава спасивме приближувајки се на стадионот трчајќи под премини со торби на глава се до трибината за гостински навијачи.. пичка им матер Ѓупска нит ги провоциравме нит ништо.. ѓупци..

Следно реков не одам веќе у гости им носам баксуз ...одиме у Торино да се израдуваме (со 1 побратим тука од форумов доста познат лик патем хехе) .... во следен пост дека не ми прифаќа Кајга....

Naravoucenie.. ne odi da gi gledas u živo, ne možeme gol da dademe kamoli da tepame..

Јуве-Аталанта 2016/2017 Серија А

1706038402217.png

Роденден ми беше, 3 декември уште ми е хехе , со побратимот Мондо се поздравивме со сите јаки фаци у тунел на влегување на утакмица и тоа ќе ми остане до гроП :cool:
1706038590319.png
1706038490585.png

Да не дужам многу со слики и моменти

уште со две текми

2023 лани Јуве Милан на пролет , изгубивме поштено со умрена игра , гол на Жиру со глава...

Исто Лани 2023 Милан Јуве на Сан сиро овојпат реванш , во оваа тековна сезона .... ги однесов моите родители , таткоми ватрен Миланист ... му се оствари сонот да го гледа Милан , иако ние славевме победа лаганица сепак среќни сите на крај хехе...

Следна одам со Фрозиноне следниот месец , сакам да видам петарди како летаат...
Автоматски споено мислење:

Naravoucenie.. ne odi da gi gledas u živo, ne možeme gol da dademe kamoli da tepame..
Наравоучение.. почекај да се допишам бе човек.

Ja bev u torino 2016 so Genova koa igravme 4:0, bonuci koga dade gol a ja zavlece sam akcijata od nas 16nik :)

Јас од Јувентус сум бил само на Јувентус Серава... Слики немам :'(
Автоматски споено мислење:

Да не дужам многу со слики и моменти

Стави бе, и онака е досадно преку недела, вака ќе читнеме нешто :)

Јас за жал ќе мора да ја почнам прикаската со тоа како ми го украдоа телефонот во Торино :icon_lol: :(...

... ама вечер тоа или друг ден.

Шо плата зема овој ѓупакот Кин, Атлетико ќе ја покрива платата и позајмицата ќе кошта 500 000 евра.
Мене ми делува на циркузант, па коа видов како ги слави головите кожа ми се наежи :ROFLMAO:

Шо плата зема овој ѓупакот Кин, Атлетико ќе ја покрива платата и позајмицата ќе кошта 500 000 евра.
Мене ми делува на циркузант, па коа видов како ги слави головите кожа ми се наежи :ROFLMAO:
Zarem dal nekoj gol?

Ќе страординарие ...
Врска си нема тоа што си напишал... нит постои нит се користи како изговор... џабе си бил со Џенова кога бонучи дал гол , два збора жабарски не си научил ццц.....

Врска си нема тоа што си напишал... нит постои нит се користи како изговор... џабе си бил со Џенова кога бонучи дал гол , два збора жабарски не си научил ццц.....
Ва фанкуло

According to transfer expert Cesar Luis Merlo in Argentina, an offer worth €30m was made by Saudi Pro League side Al-Ittihad.
However, Sky Sport Italia and Fabrizio Romano claim that both Juventus and more importantly Soulé turned it down, as it would not be the right move for his career path at this moment.

Soule da si go koristime naredna godina... bez prodavanje... Za 2-3 godini Jildiz i Sule ke gazat..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom