Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Така е, подобро е Алегри да остане.

Нормално дека еден тон фанови изгубија желба за тимов. Раниери, Ферара, Закерони и Дел Нери не предизвикаа ваква летаргија кај фановите како што направи господинот Макс Алегри.

Ич не ми дрема кој ќе е тренер, само овој мочкото да се изгуби и никогаш повеќе да не се врати.
Читај добро шо пишав не вака епизодно само да враќаш. Не си лупај оана без врска зборој.
Автоматски споено мислење:

Платини...јесте да е легенда, ама лош избор во моментов :icon_mrgr:

Платини...јесте да е легенда, ама лош избор во моментов :icon_mrgr:
Јас мислам од ова ништо нема да биди. Сите гласини излегоа по изјавата на Конте дека би се вратил во Јувентус.

Вечер мора да се тепа Моца, мизерно не мизерно не ме занима, ако сакаме да се бориме за титула вакви натпревари мора да се победуват.
Има некој инфо за стартни 11?
Дуци и Киеза стартуваат?

Вечер мора да се тепа Моца, мизерно не мизерно не ме занима, ако сакаме да се бориме за титула вакви натпревари мора да се победуват.
Има некој инфо за стартни 11?
Дуци и Киеза стартуваат?
Со моќниот млад и надежен Николузи Кавилја ххаха, ќе скапаме ламбата.
1701456353251.png

Дибек, кретен...

Како може таков шут? Ем спор, ем по земја? :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

Рабио со глава појако ја закова од него...

Со моќниот млад и надежен Николузи Кавилја ххаха, ќе скапаме ламбата.
Прегледај го приврзокот 399590
Добри летни припреми имаше малиов, важеше за огромен талент ама зареди мн мн повреди. Нека добие уште некоја шанса да видиме дали ќе го бива или не и вака и така нема кој да игра.

Како се затвори Алегри, чиниш го брани Константинопол од Османлиите.... факинг Монца е бе, дури и коментаторот се заебава со играва, вика Кеан ќе има многу дефанзивни задачи на теренот. Еееееј, напаѓач влага и прв пат фаќа топка во свој шеснаесетник.

Рак рана е играва што ја играат, и депресијата не е волку депресивна матер да му ебам

ЕПА НЕКА ПУШИ КУР СЕГА ДА ТИ ЕБАМ МРТВОТО ГНИЛО СТВОРЕЊЕ ШТО СЕ РАСПАЃА НА КЛУПА.... ДА ТИ ЕБАМ ДЕФАНЗИВНИОТ ФУДБАЛ ШТО ГО ПРАКТИКУВАШ, ДА МИ ДОЈДЕ НА ПРАКСА ЌЕРКА ТИ ДОМА ШТО ТИ СЕ ФРЦКА.

ГОМНО ЕДНО!!!

АКО ПАК ДА МИ ПУШИ КУР Ќ Е Р К А Т И

Последно уредено:
:yid:
:pov:

ГАТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ :vozbud: :vozbud: :vozbud: :pos: :pos:

кој 10 секунди човече хахаха

Гати асистент и стрелец за победа :pos:

нека бери ум алегри, не може да се браниш со сите играчи до 20 метра од голот, противникот истура цело време играчи напред гледајќи дека не може да тргни јуве во контра и кога тогаш прима гол ваков јуве

Да се браниш, ама како примивме гол како на тренинг, никој не избаци никој не следеше, никој не блокира, ми така и Беласица ќе ни даде гол.

Рабио, мен оф д меч, толку.

Razlikata megju Konte i Alegri protiv boranija ekipi od SA e toa sto Alegri pri 1:0 se brani pockarski dodeka pak konte pri 1:0 ja drzi topkata vo posed i ne dozvoluva protivnikot da kontrolira posed (zboram za dolni del od tabela ekipi)

Видовме неделата против Интер сеоски Конте во Инзаги, кога не оди ништо ќе вртат како кучиња пред месара, човекот еднаш не помина групи во ЛШ од што е лимитиран.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom