ЛЕЛЕ нека го вади Николуши, хорор филм е детето вечерва
Само во Италија, фудбалер од 23 години е дете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛЕЛЕ нека го вади Николуши, хорор филм е детето вечерва
Само во Италија, фудбалер од 23 години е дете.
Paul Pogba has sparked controversy after deciding to watch the Formula One Grand Prix in Abu Dhabi instead of attending Juventus’ Derby d’Italia with Inter.
Дајте бе нека го отепа некој ѓупаков.
Мислам дека уште нема забрана пошто ни судењето не е почнато/завршено.Нема дозвола за влез на стадион, во соблекувална, ни во тренинг центарот...едино штета е што со тие 2000 евра што ги зема месечно ќе си го плати патот до Абу Даби и назад.
Погба е минато свршено време за нас, нека се коли сега таму со браќата врачовите
Мислам дека уште нема забрана пошто ни судењето не е почнато/завршено.
Греој
Лигуш никаков е Погба, гнасно ѓупче од Бајро.Има официјална забрана одкога го открија допингот...не може играч кој се терети дека се фиксал да шета меѓу фудбалерите, стадионот и тренинг центарот. Јас реков, и тие 2000 евра месечно, кој сигурно таму во Италија би коштале како овдешни 10000 денари, му се многу на копитото.
Ќе се прелади@Mondonico ставај шампањот да се лади![]()
Ништо не дава надеж со навраќање наназад. Единствено шо ќе тренират до смрт. Не научија и со Алегри.Конте ќе биде најверојатно наш тренер наредната сезона.
(пред една недела беше снимен во Торино во близина на Juve Headquarters)....
Прв негов услов наводно бил Цар Душан да не биде продаден по никоја цена....
Биче интересноо...
Ми дава надеж ситуацијава. Знаејќи дека Конте не гази на труло и веројатно добил уверувања за засилувања...
Така е, подобро е Алегри да остане.Ништо не дава надеж со навраќање наназад. Единствено шо ќе тренират до смрт. Не научија и со Алегри.
Младите ќе се оковат на клупа, ќе бара готови играч како сегде шо праеше. Костич ќе се зацементира лево, десно исто некој коњ ќе се бара.
Нека пробат ново нешто и нека градат скелет на екипата..
Не знам, изгубив љубов ми се чини на пола последниве години. Гледам никој не се замара додуша и чудо е како сме 2ри али ајде то е др прича.