Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајдеее упм нека фати, како не е она пенал?? Како нема ВАР за ова ??

Чист пенал не свирна, неможно...Судијава мора да е на дроги некој или не смеј Јувентус макар на момент да излези прв :toe:

Видете го шо прај само изгубениот значи слеп, болен, потплатен нема да е ваков..
Автоматски споено мислење:

КАМБИЈАСООООООООООО КАМБИЈАСООООООО КАМБИЈАСОООООООО

ЛАПАЈ КУР СУДИЈАААААА

ЛАПАЈЈЈЈ ГООО

Последно уредено:
Ауу фала курцу Камбијасо .. благодарение на 3 метровиот Милик... жалосно ќе беше и неправедно да не зееме 3 бода вечерва. Презаслужено.. А ова со поништениот гол на Кин е брука невидена, 1 нанометар најдел компјутерот офсајд .. ма немој да ме јебеш.. у чиста линија изгледаше на приказот од компјутерот.

Ауу фала курцу Камбијасо .. благодарение на 3 метровиот Милик... жалосно ќе беше и неправедно да не зееме 3 бода вечерва. Презаслужено.. А ова со поништениот гол на Кин е брука невидена, 1 нанометар најдел компјутерот офсајд .. ма немој да ме јебеш.. у чиста линија изгледаше на приказот од компјутерот.
Пеналот ме изнервира абе ко торпедира Киеза и лајнарот одвај чекаше прилика против нас да свирни од фал, аут до корнер...

фали екстра играч од среден ред да ги послужи влахо и кин со топка, десната страна со веа и мекени комплетно импотентна...... слаба верона со помош на судијата одлично се држеше 90 и кусур минути

браво за кин изгина вечерва ама нема среќа ѓупакот, стрижење нуларица и подобра игра со глава му фалеа вечерва

Kean was understandably furious after those two incidents and kept asking ‘why’ when he was substituted by Federico Chiesa.

“He did not deserve to come off, but when two goals are disallowed and he gets booked, I thought this is really not his night, get him off! Kean is a player who has improved a great deal, he has changed physically and mentally.”

With the financial problems at the club and their exclusion from Europe, Allegri has been almost forced to focus more on youth products who came through the academy.

“Kean has improved a lot over the last year and he is working very hard in training. I have a weakness for Kenan Yildiz, who was so quick tonight when he came on that he was offside on Milik’s assist. When I see players who make that kind of dummy, I love that, because they are rare.

“Juventus have a squad of real professionals who understand their limitations and want to work on improving them. There are many more who are on loan around the place, so the academy and club have worked really well over the last 10 years to scout and develop these players.

“However, it is important that the media keeps a balance, because one day they are called heroes and the next flops.”

Последно уредено:
Dobro de go otupevte so toa ofsajdot.. jezda se gleda deka e kdamponkata u ofsajd, ama sepak si e ofsajd.. si ima precizni kompjuteri i sea toa e.. nema da placeme.. si zemavme bitno 3 zasluzeni boda..

Луда утакмица скроз. Уште една минута фалеше и ке имавме 2 бода помалку. Најбитно од се беше дека од старт тргнаа да победат и успешно ја постигнаа целта.

Околу головите права одлука е и за дватта да се поништат. Вториот беше лабав фаул, али удар во лице не може да пројде колку и да не изгледаше силен ударот. Али сепак се изгуби судијата во неколку ситуации.

Прво со дибекот Гати требаше жолт да му даде зошто сепак не беше тоа за црвен.

Два очигледни корнери на Јувентус не им ги свирна, сепак тоа е шанса од прекин и се многу опасни од нафрлени топли.

Последно, ситуацијата со Киеза беше пенал според мене зошто со раце скроз го застана, али ваљда знаат што прават околу пеналите.

Сепак ова беше Верона, ќе видиме следното коло колку се сериозни со Фиорентина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom