Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Баталете муабетиве веќе со ЛШ, битното е сега воопшто да не играат Европа и следната сезона да се почне од нула, и уште побитно е на Алегри да му се удрат клоците....

Пирло си заслужи да го избркат. Жив ужас беше, исто како што заслужва и Алегри. Од сите само Сари заслужи 2 сезона.

Абе знаев дека ќе ме цитираш за Пирло :icon_lol: ... Со Чак Норис барем го освоија купот и суперкупот на Италија, така да има грб зошто да го фалам, за разлика од гомново моментално што ни е на клупа кој откако се врати се повеќе и повеќе тонат на играчки план.

Можно е играчи како, Рабиот, Паредес, Влахович, Милик, Ди Мариа, Де Шиљо, Кеан, Квадрсдо да не ги гледаме од следната сезона.. што за мене е вин-вин ситуација сама по себе. Не ми е проблем да сме надвор од топ4 3-4 сезони по ред и да нема ни европа ни ништо, време е овие преплатени говеда да не ги гледаме веќе у овој клуб.

Треба и Алегри да лета па да се почне од нула.. нека потрае неколку сезони нема да е проблем ама да знам дека се ствара некоја здрава хемија у клубот. Играчи кои што нема да коштаат многу ама ќе играат со срце за клубот. Додека не се створи некоја здрава база па после да се факја приклучок у топ4 со некој паметен трансфер. Така барем и ние нема да се нервираме секоја недела и нема да имаме лажни очекувања дека имаме добар тим и дека треба да се бориме за титула за на крај да се нервираме и разочаруваме.

Треба да ги донесат легендите Дел Пиеро, Киелини, Барѕаљи да бидат дел од дирекцијата да бидат тие што ќе стаат ред еднаш засекогаш у овој клуб.
За тренер не знам кој би бил идеален, би пробал со било кој само Алегри да не е тука. Неговото заврши. Со него не можеш да правиш рибилдинг.

Не би имал против Тудор да го донесат, или Паладино или Пирло. За Де Зерби, Конте, Спалети нема да имаат пари така да тоа е тоа. Се надевам дека пола од ова ќе се оствари.

Можно е играчи како, Рабиот, Паредес, Влахович, Милик, Ди Мариа, Де Шиљо, Кеан, Квадрсдо да не ги гледаме од следната сезона.. што за мене е вин-вин ситуација сама по себе. Не ми е проблем да сме надвор од топ4 3-4 сезони по ред и да нема ни европа ни ништо, време е овие преплатени говеда да не ги гледаме веќе у овој клуб.

Треба и Алегри да лета па да се почне од нула.. нека потрае неколку сезони нема да е проблем ама да знам дека се ствара некоја здрава хемија у клубот. Играчи кои што нема да коштаат многу ама ќе играат со срце за клубот. Додека не се створи некоја здрава база па после да се факја приклучок у топ4 со некој паметен трансфер. Така барем и ние нема да се нервираме секоја недела и нема да имаме лажни очекувања дека имаме добар тим и дека треба да се бориме за титула за на крај да се нервираме и разочаруваме.

Треба да ги донесат легендите Дел Пиеро, Киелини, Барѕаљи да бидат дел од дирекцијата да бидат тие што ќе стаат ред еднаш засекогаш у овој клуб.
За тренер не знам кој би бил идеален, би пробал со било кој само Алегри да не е тука. Неговото заврши. Со него не можеш да правиш рибилдинг.

Не би имал против Тудор да го донесат, или Паладино или Пирло. За Де Зерби, Конте, Спалети нема да имаат пари така да тоа е тоа. Се надевам дека пола од ова ќе се оствари.
Не пишувам у туѓи фан клубови ама ова морав...

Влахович е играчиште какво секој би посакал у свој тим.
Знам дека сте напнати и сите ви се криви ама да нејќеш напаѓач од тој калибар,на тие години е тешка бесмислица.
Ја лево маде би дал да го глеам у тандем со Лаутаро кај нас.

Извинете за упадов :)

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Знам дека сте напнати и сите ви се криви ама да нејќеш напаѓач од тој калибар,на тие години е тешка бесмислица.

Једини начин да се напраи здрав кеш е продажба на Влахович. Башка сезонава покажа дека и не е таков напаѓач каков што се очекуваше. Имаше криминални партии скоро цела сезона. Со привремени блесоци така да лично не би имал против да се продаде за добра пара.
Дај го левото маде и 80 милиони и земи го во Интер што да ти кажам друго…

A UEFA investigation into Juventus‘ finances will end in June and a ban from European competitions is a possible scenario for the Bianconeri A UEFA investigation into Juventus‘ finances will end in June and a ban from European competitions is a possible scenario for the Bianconeri although it could change if they officially abandon the Super League.

Јас не верувам дека сето ова што се случува е поради Супер Лигата затоа што и Реал и Барса беа поборници за истата па нив никој не ги чепка. Од друга страна, дури и да е така, па пичка му матер откажи се од тоа гомно наречено Супер Лига и онака за кур не ја бива идејата. За кур ми е да го гледам Јувентус како игра со едни исти тимови. Они кутрите не можат Макаби и Бенфика да ги победат, ќе играле со најдобрите. У гз да го ебам Ањели за Супер Лигата.

Влаховиќ е играчиште, ама ако остане Алегри за кур ќе ни е реално, дека не може да игра под оваа негова (не)тактика... Најбоље ќе биде да се искешира од Влахо, и со тие пари да се купи некој друг, мене лична желба ми е детено Хумјланд од Аталанта, ептен ме потсеќа на Халанд.
Автоматски споено мислење:

Бог на небо, Момблано на земја...се јави човекот кој ни влева надеж за подобра иднина:cuc:

Братот Момблано прв објави за Алегри, и сите одма по него... :pos: Нејсе, ако има вистина денот кога официјално ќе го напушти Јувентус ќе го земам за куќна слава.

ezgif-3-e48e719525.gif

Luciano #Spalletti in pole position to replace Massimiliano #Allegri at the end of the season if he decides to leave Napoli. Contacts between #Juventus and Spalletti’s agents

Еј ако му ги земат и директорот за спорт и тренерот на Наполи, нека ае убијат од Наполи. Првакот губи тренер и ДС.

Иначе Спалети бе од сите можни ццц.

П.С Наполи освои титула во сезона каде главниот играч им е купен со плусваленца :pos:

Последно уредено:
Toj od Napoli sportskiot direktor potpisa za nas ili De Laurentis ne go pusti?

Интересна изјава имаше Елкан денес, не ќе да се само шпекулации за заминувањето на Алегри :)

Интересна изјава имаше Елкан денес, не ќе да се само шпекулации за заминувањето на Алегри :)
Да го ебам хас него и се женско,во фамилијата. Алегри всков таков само тој го брани клубот по интервјуа и медиуми. Овие се кријат ко пички

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom