Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не си правете бајрам со умот, нема шанси ова да се деси... Оваа Суперлига е една од причините што се на ова дереџе дојдени, и гледам неќаат и неќаат да ја баталат. Маск, Безос, Елкан, Перез, кур се тресе во ладна вода, го распаднаа тимот дека не им беше тука паметот, па уште ќе тераат инат на цела УЕФА.

Analiza na Gazzeta kako ke se odviva revolucijata vo Juve...Ima spisok na igraci koi spored nivniot analiticar Dela Vale ke ostanat 100%...Revolucijata moze da ja proglasime za umreno (ako e tocna prognozava) bidejki vo tie 100% sto ostanuvaat go ima imeto i na De Sciglio...Jas stvarno ne znam covekov dali stvarno mu e sin na Allegri, ama ako zaminva Alegri, verojatno na Lapo Elkann mu e dechko..Treto objasnivanje za negovava pojava vo klubov ne postoi...
Е не ќе седат од љубов и ќе играт со клубови како Лече и Специја. Прајте си вие бајрам на мозокот дека ќе останат без ЛШ, не е ова генерации како Дел Пјеро, Трезеге, Каморанеси, Недвед и остала багра.

Ширеа Logic.

Не си правете бајрам со умот, нема шанси ова да се деси... Оваа Суперлига е една од причините што се на ова дереџе дојдени, и гледам неќаат и неќаат да ја баталат. Маск, Безос, Елкан, Перез, кур се тресе во ладна вода, го распаднаа тимот дека не им беше тука паметот, па уште ќе тераат инат на цела УЕФА.
Досега бев и јас против тој проект, ама пред извесно време нели излезе како промениле формат па нешто подобрена верзија ми се виде. Нејсе, после сите овие гомнарии што ни ги направија и ни ги прават (очигледно поради таа СЛ), сега веќе немам против да идат ол ин, што кур повеќе може да ни направат? Ќе не избацат од лига? Од ЛШ?

Е не ќе седат од љубов и ќе играт со клубови како Лече и Специја. Прајте си вие бајрам на мозокот дека ќе останат без ЛШ, не е ова генерации како Дел Пјеро, Трезеге, Каморанеси, Недвед и остала багра.

Ширеа Logic.

Муабетов ти е "сакам кажам-не знам речам". И дај стај ме на игнор ако не ти се допаѓаат моите ЛШ/ЛЕ/ЛК муабети, немам време да се објаснувам со луѓе кои одат со главата у ѕид, и не гледаат подалеку од носот.

сега веќе немам против да идат ол ин, што кур повеќе може да ни направат? Ќе не избацат од лига? Од ЛШ?

Што можат да направат? Чекај малце, ти виде што им направија на Русија и руските клубови? И тоа за работа што тотално нема врска со спортот... Мислете си дека ако ја тераат оваа идеја со Суперлигата дека ќе остне само на една година бан од европските натпреварувања.

Муабетов ти е "сакам кажам-не знам речам". И дај стај ме на игнор ако не ти се допаѓаат моите ЛШ/ЛЕ/ЛК муабети, немам време да се објаснувам со луѓе кои одат со главата у ѕид, и не гледаат подалеку од носот.

Што можат да направат? Чекај малце, ти виде што им направија на Русија и руските клубови? И тоа за работа што тотално нема врска со спортот... Мислете си дека ако ја тераат оваа идеја со Суперлигата дека ќе остне само на една година бан од европските натпреварувања.
Не е поентата дали ми се допаѓаат или не. Поентата е дека со Фаџоли, Шиљо, Локатели и Мирети пласам во ЛШ не се обезбедува.

Verojatno go imame noviog trener Igor Tudor...

Разбирам што можат да направат теоретски, но не верувам дека во пракса би го направиле, јер ем добија на суд дека си е легална СЛ да се продолжи ко проект не прекршува ништо ем ќе ги имплицира и Реал и Барса ако јуве е казнет за тоа. Така да мислам дека иако можат како уцена и закана да го користат тој наратив, мислам Елкан дека не им го купува блефот, според информациите дека демек не им се откажува и покрај се.

Елкан е motherfucker шо би рекле, злобно куче е, не води толку групации џабе и акп не се откажува и не се ни,замарал кога звонел Чеферин за да прашаат дали со новото раководство ќе преговараат со УЕФА срега пред некој ден, Елкан не ни сакал да го крени телефонот, не се ни потрудил АЛО да рече затоа и е бесен Чеферин.

Гнасно копиле е Елкан и првпат се ангажира за Јуве сезонава. Негов избор е директорот од Наполи, збеснал кога Алегри изјави дека Јуве до годона нема да е конкуретен за скудето и дека излезез во Европа е успехот после поразот со Емполи, па затоа добил повик и опомена и ете евентуално бркање. Не се помирува со порази Елкан. Прифаќа преговарање за ова со платите и забрана вп ЕУ натпревари в година поради тоа што сигурно ќе одиме конференциска лига.

Не е глуп и далеку од наивен :)

Поради пунпањето ќеш од JEEP, без ЛШ губиме само 2 милиони.
Автоматски споено мислење:

Verojatno go imame noviog trener Igor Tudor...
Елкан го цени и Нагелсман мн исто и тренерот на Порто..

Елкан го цени и Нагелсман мн исто и тренерот на Порто.
Деви, ако се прашувам јас, во моментов Нагелсман е тренерот од сите што не поврзваат најсоодветен мислам...

А ако играме фантази тогаш би играл вака:

1. Зидан
2. Мурињо

Опрости @Boom Shaka Lakka морално беше :)

Разбирам што можат да направат теоретски, но не верувам дека во пракса би го направиле, јер ем добија на суд дека си е легална СЛ да се продолжи ко проект не прекршува ништо ем ќе ги имплицира и Реал и Барса ако јуве е казнет за тоа. Така да мислам дека иако можат како уцена и закана да го користат тој наратив, мислам Елкан дека не им го купува блефот, според информациите дека демек не им се откажува и покрај се.

Не го користат како уцена или закана, ЌЕ го сторат тоа без ич око да им трепне...да не се лажеме, ќе ги избацат Јуве од европските натпреварувања како партал. И не само мажите, туку и женскиот тим и примаверата ќе ги избацат, иако тие не се засегнати со срањава што се дешаваат. Неможеш ти да играш ЛШ/ЛЕ/ЛК под капата на УЕФА, а истовремено да работиш контра истата таа организација која ти дозволува да се натпреваруваш.
А башка која е сега поентата на таа Суперлига кога сите најголеми екипи го свиткаа опашот и си легнаа на брашното на Чеферин? Со кој ќе се натпреваруваат Јуве, Реал и Барса?

Пак ќе повторам, Ањели и компанија ради таа Суперлига го запоставија клубот, и затоа се до ова дереџе дојдени...

Не го користат како уцена или закана, ЌЕ го сторат тоа без ич око да им трепне...да не се лажеме, ќе ги избацат Јуве од европските натпреварувања како партал. И не само мажите, туку и женскиот тим и примаверата ќе ги избацат, иако тие не се засегнати со срањава што се дешаваат. Неможеш ти да играш ЛШ/ЛЕ/ЛК под капата на УЕФА, а истовремено да работиш контра истата таа организација која ти дозволува да се натпреваруваш.
А башка која е сега поентата на таа Суперлига кога сите најголеми екипи го свиткаа опашот и си легнаа на брашното на Чеферин? Со кој ќе се натпреваруваат Јуве, Реал и Барса?

Пак ќе повторам, Ањели и компанија ради таа Суперлига го запоставија клубот, и затоа се до ова дереџе дојдени...
УЕФА ќе направи некоја спогодба со Јуве, Реал, Барса. Чеферин ќе испадни scapegoat можи не оваа година но во блиска иднина ќе има шак реформи и голем дел од колачот ќе се доделува на тимовите. Сигурен сум.

УЕФА ја користи ФИГЦ да го казни Јуве моментално поради тоа што лани европскиот суд пресуди дек УЕФА не смеј да ги казни директно поради супер лигата тимовите кој сеуште се дел затоа и директна акција немаше досега па се ќека се од истрагата на ФИГЦ.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
УЕФА ќе направи некоја спогодба со Јуве, Реал, Барса. Чеферин ќе испадни scapegoat можи не оваа година но во блиска иднина ќе има шак реформи и голем дел од колачот ќе се доделува на тимовите. Сигурен сум.

УЕФА ја користи ФИГЦ да го казни Јуве моментално поради тоа што лани европскиот суд пресуди дек УЕФА не смеј да ги казни директно поради супер лигата тимовите кој сеуште се дел затоа и директна акција немаше досега па се ќека се од истрагата на ФИГЦ.
Ministerot za ekonomija na Italija Giancaro Giorgetti izjavi deka FIGC ne e ekonomska intitucija i da si go gleda fudbalskiot aspekt...

Ministerot za ekonomija na Italija Giancaro Giorgetti izjavi deka FIGC ne e ekonomska intitucija i da si go gleda fudbalskiot aspekt...
АДЛ, Лотито, министерот ситњ бараат реформи во законот за спорт гласно. Ќе видиме.

Иначе не знам шо да мислам за Тудор навистина не сум нешто загреан.... Немаш и баш добар рекорд во Серија А.

Нагелсман, Луис Енрике, Италиано..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom