Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Што се чека за вадење на Кин е прашањето прво и најбитно.

Киеза :cuc: :cuc:

И :bravobe::bravobe::bravobe::bravobe: што не застана!

Дури сум на одмор не ги гледам, во генерала избегавам се шо можи да ми ја еби неделава дома.

Денес е сослушувањето за можнпто отворање на истрагата од пред 2 години за процената на играчи, capital increase итн.

Ќе има во живо пренос во форма на твитови на следниот профил

Matthijs Pog е еден одподобриѕе извори на вести на твитер :)
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Рестарт од 0 таман ни лш ни ЛЕ. Фала Ањели. Следувала жалба до КОНИ и можно намалување на -15п

Последно уредено:
Да се самоцитирам:

Алегра Карачоло - Мајка: 77 годишна, нејзе ќе ја поштедам, доволна казна и било што цел живот ја гледала искривената фаца на синот

Ема Винтер -Жена: Е оваа одсега ќе го јаде за сите гомнарии на мажот и...

Дениз Акалин - Љубовничка: И оваа ќе го крка стапот

Баја Ањели - Ќерка: 17 годишна, значи сеуште не е полнолетна... Бидејќи сум господин човек а не некој манијак ќе ја поштедам нејзе до 18от роденден. Значи татко и има време до 24 Мај 2023 да го оправи клубот инаку и таа ќе влезе во ВИП ложата на Ширеа. Дотогаш нека ужива во животот

Да му ја ебам и мајката, и жената, и љубовничката, па и ќерката...не чекам до Мај да наполни 18 години, нека бидам педофил, ама стомајки ќе и ебам на најмалото за ова што го стори татко и на клубов.

Ejj колкава штета напраја со арогантноста нивна Ањели и Паратичи...

Ќе видиме што ќе се случи Март со другото судење. Што и да се деси едно е што очигледно ќе се мани рестарт.

Се надевам новата управа го знај правецот кој ќе го одредат и дека ќе е успешен. Темен период не чека ама и тој ќе помини.

The ball passes now to the CONI disciplinary board, who will either confirm the sentence or could cancel it if the Federal Court has not properly carried out the procedure. There couldn't be in any way a reduction on the penalty.

[@DiMarzio
via @AroundJuventus)

Само,Маркизио има мадиња, никој,др

Capital gain is said: In economic language, increase in value, positive difference between two values of the same asset referring to different moments.

From this evening I would also add that only #Juventus is sanctioned, even if used by all clubs.
#capital gains

“Today's acceptance of the appeal for revocation by the Federal Court of Appeal constitutes a clear unequal treatment to the detriment of Juventus and its managers compared to any other club or registered player"

“We are waiting to carefully read the reasons for presenting the appeal before the Collegio di Garanzia dello Sport, however we point out, as of now, that only Juventus and its managers are attributed the violation of a rule"

That the sports justice itself had repeatedly recognized did not exist. We believe that this is a clear injustice also towards millions of fans, which we trust will soon be remedied in the next level of judgement".

Последно уредено:
Едино нешто добро од оваа ситуација е што Погба може да си ги собере парталите и да замине :misticen:

Cherubini’s future is in doubt. The new board of directors will want to go in a different direction. To invest in young and little-known talents to grow and increase in value, with the prospect of being able to resell them for at much higher prices. Amongst the candidates to replace Cherubini are Ricky Massara and Cristiano Giuntoli. Ricky Massara is a great friend of Allegri's and he’s appreciated by Juventus.
La Gazzetta dello Sport..

Искрено оваа стратегија (нормално, ја земам со гоолема резерва кога е од Газета, докажан антијуве медиум), повеќе ме плаши од -15 бода па дури и од исфрлање во Сериа Б. Значи да резимираме, да се сложувам дека треба да се инвестира во млади и малку познати таленти, но да не ти се темели тимот само врз тоа. Ако дозволат тимот да го темелат врз тоа ние ќе станиме Рома, Ајакс, Арсенал....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom