Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Сега сфаќам зошто @Mondonico не пишува веќе, туку само дели лајкови... :icon_lol: Гнидиве со играта му ја уништија мотивацијата да гукне нешто на темава.

Мондо, држ се сине, ќе дојдат подобри времиња
Еве може да почнам да пишувам откако @МаксАлегри упати критика до тренерот, иако онака срамежливо, меѓу редови, ама сепак и тоа е нешто.

Срамота е што на вакво неписмено говедо му дадовме стотици милиони, комплетен тим и сите најдобри услови во неговиот претходен мандат, па направи кариера која ни пола не ја заслужува.

Јас може само да кажам секоја чест за Наполи, искрено би сакал тие да бидат шампиони, заслужуваат во секој можен параметар.

За Јувентус нема потреба од никаков коментар, цела сезона досега е апсолутна катастрофа.

Откога навивам за Јувентус не се сеќавам некој тим да им дал петарда. Ова е најтешката вечер за мене како навивач и особено што дојде од бездушен тим со искомплексирани навивачи ко Наполи. Да умрат сите до еден од играчи, тренер и управа за ова што ми го приредија.

Секој нормален тренер после 2-ра катастрофална сезона со игра што не може да се објасни , испаѓање уште во групите на ЛШ, не знам дали има тепано дерби утакмица ама последнава и петарда добивме а не знам дали сме примиле петарда некад, сам ќе си заминеше од клубот но не и џихадистон. Ја сум сигурен ко ќе заврши со Јуве никој посериозен клуб нема да го сака по што не го бива. Во екипа исто само неговите Шчесни, Умриљо, Сандро и уште 2-3 го сакаат, другите не можат сигурно суратон да му го видат. Не направи просечна екипа да се радуваме на победи против Кремонезе во 90 минута. Хккккк пуууу да цркнат управата и џихадистон сон не ме фати цела вечер:(
Автоматски споено мислење:

Да се надополнам тргнав да проверувам кога последен пат сме примиле петарда. 1993 од Пескара и знаете кој играл за Пескара тогаш и бил еден од стрелците? Па џихадистон, умренион, глобилон, вошкарон….

Последно уредено:
Ima alternativa na koshmarot shto go gledate jas vishe pochnav i mi e polesno a se vika: UFC, NBA, tenis :)

Паричката за Василица падна кај Јуве.

Прегледај го приврзокот 362217
Не е лошо да срушиме друг рекорд да примиме 6 гола некоја утакмица и 6-денарка да ни треба, 6 немаме примено од 50 и некоја таму против Интер ако сум точен. Да знаеш мислам дека Ал-Легри е способен и за тоа:)

Цели пред сезона:
1.Сари: Серија А и ЛШ
2.Пирло: Серија А и ЛШ
3. Ал Џихад: Топ 10 и пласман во Европа
која деградација чоече :facepalm:

Цели пред сезона:
1.Сари: Серија А и ЛШ
2.Пирло: Серија А и ЛШ
3. Ал Џихад: Топ 10 и пласман во Европа
која деградација чоече :facepalm:
Тоа е реалноста со него, па изјавите негови кога ги читам од пети ме подига.Пред утакмицата со наполи беше кажал дека Спалети е тренериште, а он бил тренер по грешка, он е шо би рекол заев геостратешка грешка ДНО.3-5-2 против овој наполи да играш со тие играчи треба да ти фали нешто

Тоа е реалноста со него, па изјавите негови кога ги читам од пети ме подига.Пред утакмицата со наполи беше кажал дека Спалети е тренериште, а он бил тренер по грешка, он е шо би рекол заев геостратешка грешка ДНО.3-5-2 против овој наполи да играш со тие играчи треба да ти фали нешто
Да да најинтересно ми е оние што мислат дека е голем тренер дали мислат дека некоја голема екипа ќе го земе после Јуве, ја го гледам само како коментататор или да си се врати таму кај што имал најголеми успеси како играч во Пескара. Да се деси чудо и да земи серија А пак треба да го избркаат, канцер невиден, кој играч и да му донесат има моќ од супер, надежен да го направи во просек. Нема надеж со него Сари и Пирло ги избркаа за 1 година а А немаа за тимот што го наследија од него, суратон више 2 година му го гледам…

Еве може да почнам да пишувам откако @МаксАлегри упати критика до тренерот, иако онака срамежливо, меѓу редови, ама сепак и тоа е нешто.

Срамота е што на вакво неписмено говедо му дадовме стотици милиони, комплетен тим и сите најдобри услови во неговиот претходен мандат, па направи кариера која ни пола не ја заслужува.

Јас може само да кажам секоја чест за Наполи, искрено би сакал тие да бидат шампиони, заслужуваат во секој можен параметар.

За Јувентус нема потреба од никаков коментар, цела сезона досега е апсолутна катастрофа.
Што јас ако не пишам против, автоматски сум за Алегри?

Човек, знам дека играта ни е полоша него на тим што се бори за опстанок во прва лига, значит нема еден позитивен аспект што би го издвоил.

Немам зборови колку е лоша, значит како Андора да ја гледам а не Јуве.

Да, тие осум победи ме измамија дека можеби се доби некоја стабилност врз која ќе се гради тимот, ама Наполи или кој и друг организиран тим да беше ги разоткри сите маани и недостатоци.

Лошо е што нема брзо решение, голем дел од играчите се за замена, бордот ме постои и никој очигледно нема намера да решава ништо сега и во блиска иднина.

Кој ќе мени тренер ако немаме спортски директор?

Не сакам да пишувам пошто не сакам да ширам негативна енергија, реалноста е дека тимов ќе се бори за топ 4, јас не сум задоволен од тоа но ќе се радувам на секоја победа, затоа што ради тоа гледам фудбал.

Еве, пример денеска има некои шпекулации за спортски директор, видете кои луѓе се споменуваат и каква трансфер политика ќе се води па размислете за колку години од сега ќе се борат за титула редовно.

Деновите каде што трошеа огроми милиони за трансфери се минато, ќе се фокусирале на минимални трансфери на играчи со потенцијал, за изградба на играчот и профит од неговата продажба.

Еве, пример денеска има некои шпекулации за спортски директор, видете кои луѓе се споменуваат и каква трансфер политика ќе се води па размислете за колку години од сега ќе се борат за титула редовно.

Деновите каде што трошеа огроми милиони за трансфери се минато, ќе се фокусирале на минимални трансфери на играчи со потенцијал, за изградба на играчот и профит од неговата продажба.
Reshenie ako ne mozat Arapi da ne kupat, inache Arsenal stanuvame :toe:

Што се чека за влез на Ди Марија, Киеза и Милик?

Уште 120 минути фалат со овие. Подобро да загубат во регуларен дел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom