Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шо да му ми го докрениш, ништо не ме чуди. Значи секој треба во животот да е само критичен, да знај да застани да ја чудно глата в ѕид и да види кај греши и кај ќе оди освен ако си управа и председател на Јуве.Некни мечот на Тотенхем и изданијата нивни ( и сите тимови на Конте) во ЛШ стално ме потсеќат зошто неќам Конте да се врати. Ова пак њ погрешен чекор, пак барање одговор во минато а демек ќе се оди на друг правец. Плус плачипичка е, пак ќе си оди после првата кавга ќе има сцени..
Лично и персонално, го нејќам Конте (иако поради него почнав да навивам за Јуве), поради неговата историја со интер.

Но да бидам реален. Конте и неговата филозофија на крв плукање за дресот кој го носат играчите е токму она што му е најпотребно на Јувентус во моментов. Некој да ги разшамара и да ги потсети кој дрес носат. А за тоа сакале да признаеме или не, Конте е идеална опција.

Конте да го вратиш за тренер ти е исто како сега Заев да го вратиш пак за премиер.
Auu tolku si zadovolen od Zaev? :)
Автоматски споено мислење:

Konte ako se vrati 2 pat kje dokaze deka e prav Juventino, ko shto si e i iako ima kratok rok na traenje, ako ne voskresni pak, mislam deka nema da si zamini ko prviot pat. Pa kako igrach igrashe 13 sezoni kaj nas, ni beshe kapiten plus, osvoi absolutno SE shto moze da se osvoi so nas, fakt shto ne treba da se zaboravi…

Последно уредено:
Лично и персонално, го нејќам Конте (иако поради него почнав да навивам за Јуве), поради неговата историја со интер.

Но да бидам реален. Конте и неговата филозофија на крв плукање за дресот кој го носат играчите е токму она што му е најпотребно на Јувентус во моментов. Некој да ги разшамара и да ги потсети кој дрес носат. А за тоа сакале да признаеме или не, Конте е идеална опција.
Јас мислам дека треба нов правец и гледање напред, приказната со Конте е завршена по потписот со Интер, покажување на среден прст на председател на Јуве. Значи збораме председател кој е симбол на Јуве колку и да е глуп идиот моментално и спрема цела управа. Одби да одговара на прашање колку титули има Јувентус кога беше во Интер и тоа ме доизнервира.

ЛШ групи нема да поминиме сигурно ( со секој тим иста прича), и пак ќе биди истото, ќе се купуваат играчи кој ќе прават инстант импакт постари, и кога нешто нема да му одговара одма ќе почни со плачење и закани дека ќе си оди итн итн.....и шо е најлошо ќе го мани можи на ден на натпревар да си оди, не е нормален....Нема стабилност, нема траен рок, проект. Проект со таков тренер не се гради...

Не знам за мене лично Конте би бил чекор назад или ајде да речиме чекор на страна.

Ни треба ново, свежа крв, нов правец и терање на истиот заедно со НОВА УПРАВА. Тотален чист рестарт и да ни треба СТАРОТО ЛОГО назад.

Може да испадне и нов Маркос Алонсо ако остане Алегри
Сигурен сум дека ова не е до Алегри или само до Алегри.

Последно уредено:
Сигурен сум дека ова не е до Алегри или само до Алегри.

Дада некој друг ги дрпа конците,Алегри само на утакмици иде ич не е крив за ништо :) , илуминатите се криви:facepalm:

И коментаторов на Арена бара Алегри да си оди :icon_lol:

Средината не постои, Гати ги дава сите топки напред :popce:

Последно уредено:
Дај боже да изгубиме 3-0 као една утакмица пред 10тина години коа овие беа последно место и не посраа. Заслужуваме.

Дада некој друг ги дрпа конците,Алегри само на утакмици иде ич не е крив за ништо :) , илуминатите се криви:facepalm:
Не бе, Алегри е и председател и директор за спорт и се останато. Алегри и Ковид вирусот го пушти.. :pos:
Алегри е крив дека е и топло во МК моментално наместо снег да паѓа

Колку е фатен овој Мирети боље шо излезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom