DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама како така сега? @Scirea2) Куадрадо не треба да игра фудбал, и истиот би требал да се гони кривично за неподавање со умисла и сјебуање на свака могуќа контра со епилептичните испади - чекај да ме гурне да паднемö
Ама како така сега? @Scirea
Ама како така сега? @Scirea
Праен е муабетот, Квадрадо е супер играч ако е 8ми најдобар во екипата или од клупа да влези свеж шо велиш со магија да смени нешто во играта. Кај нас проблемот е шо сега дојде да е топ 3 играл и единствен по знај со топка па се чека од него да креира нешто.Квадрадо од увек бил падавичар, ама знаел со тоа ноџињата да напрае магија и да напрае врвна асистенција или да даде гол. Ама, последниве 2 године е ебан падавичар само. Појќе штети него што е корисен за тимов.
Ликот е добар за бекап исклучиво за куп. Ја пре би му дал шанса на Суле или Илинг (ко шо знам Суле десно игра овој лево, нејсе), ама никако 90 мин игра на чиуауана.
Ептен е греота. Утепан
Ете младите ќе почнувале против Лече од прва минута демек
Нема шо да му ми го докрениш, ништо не ме чуди. Значи секој треба во животот да е само критичен, да знај да застани да ја чудно глата в ѕид и да види кај греши и кај ќе оди освен ако си управа и председател на Јуве.Некни мечот на Тотенхем и изданијата нивни ( и сите тимови на Конте) во ЛШ стално ме потсеќат зошто неќам Конте да се врати. Ова пак њ погрешен чекор, пак барање одговор во минато а демек ќе се оди на друг правец. Плус плачипичка е, пак ќе си оди после првата кавга ќе има сцени..
Просечна возраст на првиов тим, 53 години. Ај да ти го докренам притисокот вака петочки...
Наводно ги закопале секирите, и Перикле намерно не го продолжува договорот со Спарс кои му нудат 20 милиони плата