Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицава и те како е крив. Квадрадо и Гати он ги стави.

Утакмицава и те како е крив. Квадрадо и Гати он ги стави.
Vishe izmoren sum za globilot da zboram, sekako nishto ne zavisi od mene, ako beshe nemashe da go vrakjam nikogash. Tolku Juventus bezdushno nikad ne sum go gledal a siguren sum 99% od Juventinite isto.

Играш против екипа на која и треба нерешено за да продолжи од групата и истата екипа ти игра викторија ко да и треба што поголема разлика. Алегри све женско да ти испонаебам у фамилија, потесна и поширока, мртовец еден распаднат!!!

Умре темава а?

Не, туку умре тимов, а нешто кога ќе умре не се прави муабет, туку се молчи.

Дента кога ќе лета Чарлтон Хестон од клупата на Јуве, ќе го земам за куќна слава. Значи не го игра Гати на дуелот со Емполи, ама затоа го става против Бенфика, меч од ЛШ каде што МОООРА по секоја цена да се бркаат 3 бода...а човекот нема ниту минутажа сезонава пред се ради Прчот кој ги носи одлуките на клупа, ниту има стартувано на 3 натпревари од Август навака, да и го напрчам на ќерка му од сите страни.

Море ич нека не ни одат ни ЛЕ, нека завршат 4то место, ич не ми чуе за тимов додека го држат Френкенштајн на клупа.

Jako e epten shto i 6 da primime pak nema da go izbrkaat, abe kjerka mu da ne si ja dava na izrodive vo upravava shto se?

Мислам дека веќе Алегри ги изгуби сите џокери а исто така и голем дел од играчите треба да си одат уште Јануар.

Фала за се од претходно на Алегри ама очигледно ова беше грешен чекор и за нас и за него.

Ањели тебе се да ти ебам.

Тоа е тоа, Алегри си ги оправдува целите годинава пласман во Лига Европа и топ 10 во Италија :). Нема да го избркаат после очајов, што ми дава да заклучам дека и тие се бетер од него. Која превара од тренер до раководство….

Еве еден потенцијален талент, да му се даде шанса. Секогаш помала е штетата од грешка во офанзива отколку во дефанзива, посебно со зелени играчи.

Globilov da si gi igra decana do kraj godina, taman da mi vrati merak da go gledam Juve i taman da se oprosti sezonava pred da zamini da bide trener vo Kina ili Indija nekade.

Добар коментар имаше на juventuZ.
Сега ќе го изренда на прес, за лошиот лизгачки старт, кај што имаа шанса за 5-ти гол, иако 2 гола поради него паднаа. Најбоље играч утакмицава.
Здравје, во февруар ќе поигра пак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom