Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
На Кеан ќе му продолжуваат договор за голов? :unsure:

Иначе може Глобилов барем против вакви екипи да игра со Мирети, Фаџоли, Суле, Гати...нека собираат искуство децата, што кур ми ги става Кеан, Ругани, Мекени, овие ни дома не ги сакаат, само проклетија како Алегри може да се ложи на вакви играчи.

Абе каде си ти? Фалеше... што ти се деси со стариот акаунт, во мисла не остави, сериозно.
Се извинувам на офтопик.
So godini avtomatski me najavuvase akauntot go imav kako sejvuvano, megjutoa eden den me izbaci i mi barase password. Ja probuvaj te eden te drug i ne uspeav da go pogodam.. Baska sto akauntot mi bese od 2009 i mi bese povrzan so stariot email, a isto i na toj mail ne mu go znam pasvordot. Ovoj akaunt go napraviv koga Frose me banirase (ili klipce me banirase ne pamtam) na noviot mail sto si go koristam.. pred nekoj den mi tekna deka go imam ovoj akaunt i zatoa pak se vkluciv vo diskusijata..

Уште Квадрадо да даде гол, и ноќта ќе е комплетна.

Кој виц е утакмицава, Кин, Рабио и Мекени голови, Квадрадо две асистенции :pos:

Нека продолжат 352. Делува ја како тим конечно и славеа голови како тим, првпат после години да ги видам вакви можи ритро то вроди со плод.

Не ме интересира кој игра кое име на дресот се дури има резултати. Нека фаќат приклучок кон врвот.

Можи да се смејме за Рабио мамичка ама сезонава си игра на ниво и е доста битен играч досега за нас. Другиве годинава за кур не ги бива од средина.

Ајде бре... 4-0 .. газење... штета ова на Мирети што му го одбрани убава акција со убав пас на овој новиот џуптин џуниор .. Киеза Марика Погба .. па ќе заличиме колку толку ајде...

Locateli konecno so dobra partija, posle uzasot sto go igrase od pocetok na sezonata..
Miretti treba da igra poveke. Rabio e na drugo nivo sezonava. Kostic pocna da pruza dobri partii posto igra na prirodnata pozicija a ne krilo kako na pocetok koa se gubese.
Steta sto na sekoj vtor natpregar se pobreduva nekoj biten igrac pa nikako da gi vidime site potencijalni prvotmci da izigraat utakmica.
So Kieza, Pogba i Di Maria zdravi ima nadez da se spasi sezonava u serie A kolku tolku.

Паредес аут 15 дена хахахахахха не е можно ова.

Ко од шпагете неварени да са праени еј

Умре темава а?

Изгледа ќе играме 3-5-2 ко против Емполи, и сеа наместо Гати, Сандро ќе биде штопер јер у 2015 можел. Гревов на своја позиција е бескорисен а не ко штопер.

Вива ла Европа Лига

Играше со Монца, него му побегна играч и падна гол(и уште 3-4 пати, во други ситуации).
Сега повторно негов играч постигнува гол.

Гати треба да влага на 3/4-0 кога е, на секој друг резултат е опасност за своите.

Ругани ваков таков, за него е Киелини.

Abe imame shansa za 3-to:) ?Alegri legendo se ne chini samo ti chinish, ne si ti kriv sepak …

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom