Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Дај бе нека иде веќе Ноември, и нека го отпуштат.
*Не го отпуштаат
*Не му го менуваат ниту тренерскиот тим
*Дава изјава како сезоната за нас почнува од Јануари
Па Јувентус веќе не е тоа што беше, пример за дисциплина и строгост. Сега не се знае кој пие а кој плаќа, кондиционо се спремни за некој 20 минути, Локатели едвај се движеше. тренерот уво го боли, лапа милиончиња и си свирка. Арно не ги гледав некое време ама дерби со Милан ретко кога сум испуштал, незнам што ми требаше издржав 45 минути и доста е, ова е мој последен изгледан меч дур е овој тренер.

Па Јувентус веќе не е тоа што беше, пример за дисциплина и строгост. Сега не се знае кој пие а кој плаќа, кондиционо се спремни за некој 20 минути, Локатели едвај се движеше. тренерот уво го боли, лапа милиончиња и си свирка. Арно не ги гледав некое време ама дерби со Милан ретко кога сум испуштал, незнам што ми требаше издржав 45 минути и доста е, ова е мој последен изгледан меч дур е овој тренер.
Ja gi gledam brat, po shto onaka navika samo Juve go pratam so godini, ama onaka lagano nikad ne sum go gledal.
Navika mi e brat, od shto nemam slobodno vreme samo Juventus go gledam od site sportski aktivnosti, shto se deshavaat, ama tolku lagano na Juve

Што треба да значи ова, малце пошироко објаснето?

Штом го собираат правниот тим значи дека ќе бркаат некого, правниците треба да средат папирологија, да се договорат со правниот тим на тој што ќе го бркаат што и како ќе биде, оштети, договори, пичке материне...

Juve are with Allegri and go to the hard punch: turning into the cup or thinking about retirement. The club and the coach agree: you can't go wrong with Maccabi. Judgment suspended on the coach until the end of the season.
[Fabiana Della Valle-GdS via JuveNews24]

Rabiot: "I'm trying to carry the team. Every team needs a leader that can do the talk off the pitch too. I'm that leader."

Ајде клубот у стечај. Ја зборев декс играчиве не знаа чив дрес носа.

Рабио и лидер е нешо као Лиза Ан и невиност.

Со цел памет, еј. Бруке.

Мама Вероник ни е лидер во клубот... Давајте цијанидот

Мама Вероник ни е лидер во клубот... Давајте цијанидот
Цијанид не е ни толку лош избор после оваја изјава. Ја би сакал побрутални методе, на пр: Watch Allegriball 24/7

Штом Рабиот е лидерот во клубот тоа објаснува многу работи ...

Рабио наредил во Јануари по секоја цена да му го донесат Милинкович Савич у средина. Да има со кого да изигра дупли пас лидерот наш.

Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom