Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
⛔ #DIMARIA ⛔

Juventus, Di Maria’s medical tests showed a low-grade lesion of the adductor longus muscle of the left thigh. In 10 days he will be re-evaluated
Му се гледаше на фаца уште кога го извадија.
Ми се допадна што човекот стварно со мерак вчера изигра изглеа му олесна малце од тоа ѕвездите во Париз.

Манчестер Утд се повлекол од трансферов со Рабио, мајка му пичката барала 10 мил + бонуси. Пу!

Погба, што е бог у фудбалот за Рабио го прифаќа фактот дека изиграл некоја лоша сезона и прифаќа помала плата. Рабио, што никој не се сеќава кога изиграл добар фудбал барал 10 јебани милиони плата...

Нека им го дадат поклон, фри трансфер само Нека му ја дадат платата и очи да не му видиме веќе....

И јас сакав да си иде, али ај глејте на посветлата страна, последна година од договорот му е оваа, ќе си оди наредно лето :)

И јас сакав да си иде, али ај глејте на посветлата страна, последна година од договорот му е оваа, ќе си оди наредно лето :)
Нема светла страна. Ова значи дека наместо 2 ќе остани еден младинец во најдобар случај.

Леле, наредниот меч осеќам нешто вакво ќе биде:

Данило - Бонучи - Бремер - Сандро
Квадрадо - Закарија - Локатели - Рабио
Меккени
Влаховиќ

Имаш три талентирани деца што со правилен развој може да ти станат играчи кој ќе ја носат цела средина на Јуве а ги жртвуваш ради Рабио и Мекени, ние заслужуваме да ни се случи ова што му се дешава на Јунајтед, кое фајде го имаш од Рабио? Ако несака трансфер правец трибина, секако ништо позитивно нема од него да видиме. Единствена заслуга за титулите и се потоа оди на Конте и Марота, од 7 место не донесоа до шампиони, се останато ти е ќитење со туѓи перја и за Алегри и за Сари. Фаџиоли се гледа дека го сака Јуве, ништо да не направи барем ќе гине 90 минути за дресот, што да очекуваме од овие двајцава? Па уште прв состав го најавуваат со Сампдорија. Не се нормални што прават.
Автоматски споено мислење:

Без разлика на резултатите, дур е овој тренер ќе бидат на ignore од многу фанови ширум светот. И да не се чудат што продажбата на билети опаднала, никој не ти плаќа за да ти го гледа Мекени и Рабио у пакет со пољакот на голот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom