- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 2.030
- Поени од реакции
- 3.186
На пост објавен пред 3 дена и како ги пакува куферите веќе го прогласија за нивен играч.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пост објавен пред 3 дена и како ги пакува куферите веќе го прогласија за нивен играч.
Го следел секој нов играч на Flight RadarПаредеш е пред транфер кај нас дури и следел тренинзите на Јуве Он лајн
Го следел live тренингот на Јуве на инста наводно и фановите му пишелеГо следел секој нов играч на Flight Radar![]()
Паредеш би играл пред одбрана со тоа ќе се ослободат Погба и Локатели напред. Мене ми се допаѓа вака на прва мислаПаредес, да ти ебем играчот најглуп и Алегри тоа чудото канцерогено глобилско што фетиш му де бекап, дефанзивни играчи.
Абе стај го Ровела пизда ти матер, потроши пари на крило и штопер и хајт у пм.
Паредес бе, Паредес. Бот ботова![]()
Ко опција, да, ама не при младинци со потенцијал ко Ровела. Јеботе, Паредес еј... Алегри каков диносаурс е да може би играл само со дмф-а, штопери и голман.Автоматски споено мислење:
Паредеш би играл пред одбрана со тоа ќе се ослободат Погба и Локатели напред. Мене ми се допаѓа вака на прва мисла
Автоматски споено мислење:
A од кај си сигурен дека Алегри го барал ? Иначе освен во Италија не игра со региста поќе туку со ДМФ.Ко опција, да, ама не при младинци со потенцијал ко Ровела. Јеботе, Паредес еј... Алегри каков диносаурс е да може би играл само со дмф-а, штопери и голман.
Искрено, може напињам за Ровела ама па кое име у фудбалот е ебениот Паредес.
Автоматски споено мислење:
Еве го ова говедово вонбрачно, буквално го бива само за ЈMedical
❗Mattia De Sciglio OUT 1 mjesec zbog povrede desnog butnog mišića!
Сигурен сум дека Алегри има буквално одврзани раце за да одбере играчи какви што сака. Тоа беше нагласено уште кога дојде.A од кај си сигурен дека Алегри го барал ? Иначе освен во Италија не игра со региста поќе туку со ДМФ.
Тој да бираше сигурно ќе го одбереше СергејСигурен сум дека Алегри има буквално одврзани раце за да одбере играчи какви што сака. Тоа беше нагласено уште кога дојде.
Паредес иначе му е желба од поодамна, дмф е, бекап е, заден пат 86 дена бил повреден. Баш Алегри стајл играч![]()
Он може да бира, ама Лотито е тежок мадафакер за продавање. Времето ќе покаже во секој случај, а до тогаш се надевам дека Паредес нема да дојдеТој да бираше сигурно ќе го одбереше Сергеј![]()
плус и Фаџоли, исто голем потенцијал, ама за жал не даваат шанса на младинциве во прв тим. Не мора стартер, не мора 5 младинци, али дај вистинска шанса на некој една-две сезони... Меси, Чави, Иниеста да беа од школата, до 30 години ќе беа по позајмициИскрено, може напињам за Ровела ама па кое име у фудбалот е ебениот Паредес.