Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Чекаат што ќе испадни од Бремер - Интер. Денес демек ќе информирале Торино како оделе преговорите со Интер.
Автоматски споено мислење:

Milenkovic in pole position to strengthen Juve defence. (Tvdellosport)

Со среќа нека му е на Де Лигт.

If Arsenal wanted Arthur, Juve would try to include him in a Gabriel deal even tomorrow morning.
@NicoSchira

Arsenal have reignited their interest in Juventus midfielder Arthur. @giaco_iaco

Последно уредено:
At 30 June 2022 the book value of #deLigt on the balance sheet of #Juventus fell to 34.588 million euros. Easy to calculate the capital gain once there is the official figure of the sale

Од една страна криво ми е што го пуштаме млад да замине од клубот, од друга страна пак никогаш не го исполни потенцијалот кој се очекуваше да го достигне... Јас уште сега знам дека во Баерн ќе процвета и ќе се зајакне уште толку, лабава е таму лигата и ќе игра без притисок. Ќе повторам, штета што не остана кај нас, имаше простор уште да напредува, и да биде лидер во одбраната, али што е тука е... Давај 80 милиони и нека му е со среќа

Ехее колку го пцуевме поради играње со рака :tvg: Само нека најдат добра замена.

Од една страна криво ми е што го пуштаме млад да замине од клубот, од друга страна пак никогаш не го исполни потенцијалот кој се очекуваше да го достигне... Јас уште сега знам дека во Баерн ќе процвета и ќе се зајакне уште толку, лабава е таму лигата и ќе игра без притисок. Ќе повторам, штета што не остана кај нас, имаше простор уште да напредува, и да биде лидер во одбраната, али што е тука е... Давај 80 милиони и нека му е со среќа

Дибала во Рома...пред некоја ден читав еден од условите што го барал Мурињо за да го даде Заниоло е да му го донесат Дибала (што е чудно дека се сосема различни играчи), али како и да е, ете му ја исполнија желбата, сега Аривабене нека го прибере побрзо детето у Торино... Со се мајка му
Автоматски споено мислење:

Нека му е "со среќа" во Интер :LOL:

Последно уредено:
Момблано е тешка будала :pos: АМА и ова година прв го објави трансферот на Ди Мариа во Јуве:D

Ваљда ќе сме понуделе повеќе пари за играчот (со парите од Де Лихт)

Ваљда ќе сме понуделе повеќе пари за играчот (со парите од Де Лихт)
Шо ќе кеф ќе ми направи да им го лапнеме пред носот што се вели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom