Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
#Juventus and Nahuel #Molina have reached an agreement for a five-year contract for 1.5 million fixed part + 1 bonus. The agreement with #Udinese is also close, asking for 20 million while Juve's offer is 15 million + 3 of bonuses.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Ајајајајај видете го Алегри, буквално Доктор Глобил :pos:

Како ќе ни личи прва постава за нова сезона ? Сликовито ако не го мрзи некој ...
Нема ништо такво не се врти со оглед дека Камбиасо е пред потпис а изгледа и Молина. Ќе е интересно ќе гледаме можеби 80% различен тим.

Излегоа гласини дека Сандро нема да е регстриран ако не си оди пособено на список за ЛШ.

@DeviAngel И кој ни се у дефанзива уствари бе брат , ме мачи тоа мене.. дефанзивната линија која одсекогаш го красела овој тим ... разбирам дека сакаме средина и напад да средиме и мораме.. ама дефанзивата ни отиде милион скалила надоле , поготово сега без Носоња и Де лигт.. практично сме без одбрана у пм, и така не решеташе кој стигне последниве две сезони, ами сега ? :cautious:

Киеза и Ди Мариа топ бекови... И Ругани е исто така тука со Малдини.

@Scirea , Квадрадо не го ни рачунам дека е дефанзивец... Сандро такоџе престана да игра фудбал пред 3 години... чика Бонучи ел капитано без Џорџо не е тоа што беше ... со други зборови комплет сме фејл назад, 2ца дефанзивци и тоа класа треба да се купи... кулибали плус уш 1 на нивоу минимум.

@Scirea , Квадрадо не го ни рачунам дека е дефанзивец... Сандро такоџе престана да игра фудбал пред 3 години... чика Бонучи ел капитано без Џорџо не е тоа што беше ... со други зборови комплет сме фејл назад, 2ца дефанзивци и тоа класа треба да се купи... кулибали плус уш 1 на нивоу минимум.

Братче, се гледа дека приоритет им е средината моментално, минатата сезона најмногу страдаше екипата ради џаболебарите на тој дел од теренот. Затоа забрзаа со купување на Погба и Заниоло, и раскинување со Ремзи, Рабио, Бентанкур, Артур.
Одбраната се надевам дека ќе ја средат до почеток на Август, Кулибали е главната мета засега, а овие другиве од типот на Гати, Камбиасо и Молина нит сум ги гледал, нит имам мислење за нив... Носиш масло у црква и се молиш да испаднат добри засилувања

Киеза не го рачунај до октомври :). 433 ќе ја тераме годинава. Според телеломбардија (скоро неверојатно) Дибала планира да хо отпушти Антун и можно е да сњ понуди кај нас за 5-6 милиони (ова мислам е фантазија)

Молина Десно, Камбиасо лево.

Кулибали + 1 ќе идиод дефанзива. Паредеш или како и да е од ПСЖ почнал да го следи Јуве на Инста и цела негова фамилија наводно и тој ќе пристигни годинава и имаме се договорено со него - swap со Кин најверојатно.

Арнаутович ќе пристигни најверојатно има понуда замена со Ругани. Ремзи веќе неофицијално го раскина договорот, Рабио побара трансфер.

Дефанзивци - Кулибали, Бонучи, Гати, Молина, Камбиасо, + Бадиашили/Габриел (како и да сњ вика тој францускиот дефанзивец), Квадрадо

Средина - Погба, Лока, МекКени, Закарија, Паредеш, Ровела, Мирети.

Напад - Суле (сигурно останва), Киеза, Ди Марија, Душан, Ди Мариа, Заниоло, Арнаутович, Пјаца (?)

Ова според гласини :)

Братче, се гледа дека приоритет им е средината моментално, минатата сезона најмногу страдаше екипата ради џаболебарите на тој дел од теренот. Затоа забрзаа со купување на Погба и Заниоло, и раскинување со Ремзи, Рабио, Бентанкур, Артур.
Одбраната се надевам дека ќе ја средат до почеток на Август, Кулибали е главната мета засега, а овие другиве од типот на Гати, Камбиасо и Молина нит сум ги гледал, нит имам мислење за нив... Носиш масло у црква и се молиш да испаднат добри засилувања
Во модерниот фудбал најбитна е средината и бековите ама искрено средината е таја шо помага во одбрана и организира напад…

- Ди Мариа - Влахович - Заниоло -
- Погба - Локатели-
- Закарија-
- Камбиасо - Бонучи - Кулибали -Молин/Квад​

Киеза нема да игра до октомври зато не го кладов :) Гати мислам ќе искини одличен транфер ќе биди и за Италија искина. Сепак 20 мил платија за него.

Последно уредено:
Дефанзивци - Кулибали, Бонучи, Гати, Молина, Камбиасо, + Бадиашили/Габриел (како и да сњ вика тој францускиот дефанзивец), Квадрадо

Реално, ова не изгледа како некое подобрување во дефанзивната линија:toe:

можи да се проба паредес, во италија мислам ќе ја крени формата , а ќе има дополнително тепачка за место со закарија и локатели...........спрема бента,рабио,па мислам дека и пред мекензи и закарија ќе биди 99 %

не знам што толку радост за ди марија на овие години,тој и претходно бил ќор фишек играч..........нуди атракција,но не константност и ефикасност

требаше и на шчесни да му се даде благодарница и да се проба со нов голман

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom