Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Kulibali da se zeme a i Bremer ili ako veke ne mozat dvajcata Kulibali i Kimpembe ili onoj od Monako Badiasile, mene me plasi levata bekovska pozicija najveke godinava, Cambiaso mi e enigma i dodeka ne go vidam kako igra ke si mislam deka e slicen igrac na Pelegrini, a toa znaeme deka ne e dovolno. Za Sandro ne ni sakam da komentiram.

Desno ako go zemat Molina ke zavrsat golema rabota so sto ke ima Allegri poveke za rotiranje Kvadrado i Danilo ke moze da igraat edniot na krilo dodeka drugiot na stoperska pozicija a po potreba ke si bidat i dvajcata opcija i za desen bek.

Odlicni transferi se Pogba i Di Maria, se nadevam i Zaniolo e gotov.. taka da ako veke praime sostav neka go kompletiraat kako so treba.

Isto taka ocekuvam Soule, Mireti, Fagioli i Rovela da bidat del od timot, iako mnogu verojatno e deka 2ca minimum ke odat na pozajmica no se nadevam deka ke se pokazat letovo, bolje niv da gi gledame nego drvata u sredina (Artur i Rabio).

Нека го земат чоеков, одбива секакви понуди за во Јуве, ги следи сите профили поврзани со Јуве.
Автоматски споено мислење:

Мене мн ме плашат повредите на Заниоло.

Автоматски споено мислење:

While celebrating the return of the prodigal son #Pogba , the men of #Juventus are conducting negotiations for #Paredes .

I ⚪⚫ constantly pressing on #PSG , pushes for Turin.

Major developments in the coming week.

Последно уредено:
Пред малце го читав Де Лауреантис, вика дека никогаш нема да го даде Кулибали во Јувентус, по нитуедна сума...
Се разочарав, депресија ме фати, болка во гради почуствував проследено со ладна пот. Потоа го ова...

.
Одма ми стана подобро, како Хелекс делува човеков :backa:

Де Лигт денес ќе лупнел на маса дека само Баерн биле опција. Нормално нашите путиња ќе го шитнат за 70, 75 милиона пошо Баерн нема да дадат поеќе, а играч не се држи против своја воља. Само у Италија мислам го има овој феномен.

IMG_20220710_131209.jpg

Му бараат автограм и слика?
blinking-white-guy-drew-scanlon.gif

Незнам дали со продажбата на Де Лихт (горе доле 90 мил.), ќе се иде на Кулибали и Миленковиќ заедно, или само на еден

Незнам дали со продажбата на Де Лихт (горе доле 90 мил.), ќе се иде на Кулибали и Миленковиќ заедно, или само на еден
2ца со оглед дека Болоња го сака Ругани за Арнаутович, ама нема да биде Кулибали мислам ќе биди Бадиасиле (како и да се вика правилно)/ Кимбепе + Миленковиќ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom