Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја мајката. Сега почна да претерува.Нека се носи у курац овај, веќе почна да претерува.
Добро, немаше целосен ростер на располаѓање пред ова, и ваѓаше солидни резултати.Ја мајката. Сега почна да претерува.
Ja plukam po nego od ko dojde, tuka se karav so nekoi seedno im vregjam neshto najmilo, ne go biva ne go ni bivalo….Glupavo e shto izlegov vo pravo kolku i da ne sakav, choekov e zaguben vo prostorotЈа мајката. Сега почна да претерува.
Кој сите? Цел среден ред е повреденДобро, немаше целосен ростер на располаѓање пред ова, и ваѓаше солидни резултати.
Ама сега при скоро комплетен тим да прави вакви комбинации е според мене неукост.
Што за тренер како Алегри е нелогично, не научил ништо во тие две години кога паузираше.
Ако остане како како тренер само титула го пере, пошо ради него го изгубиме Роналдо а најверојатно и Дибала.
Данило е ѕверотиња, неверојатно колку добар играч испадна. Не за џабе го бара Баерн 2 лета со ред.Momentot koga Danilo ti e najjak Veznjak u timot [emoji1]
Данило е ѕверотиња, неверојатно колку добар играч испадна. Не за џабе го бара Баерн 2 лета со ред.
Ова е и доказ колку е лош средниот ред.
Рабио 3 добра утакмица игра…(не го мие за 3 лоши сезони)
Закарија пред повредата на коленото го бркаја буквално сите во Европа.Шала на страна Данило е ѕверка и баш ми се напраи кејф што даде гол денес. Исто така покрај Рабио(3 утакмици у 3 сезони) многу ми се допадна и Закарија денес како одигра, мислам дека има потенцијал за големи работи дечкото.