Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај боже. Иначе Алегри не иде по еднс сезона у тоа сум сигурен.

Ко ќе гледам почетен состав во последниве месеци ми ствара немир, среќа сум на работа и не морам да ги гледам.

Данило средина, Рабио крило, Де Шиљо бек.... Нека се носи у курац овај, веќе почна да претерува.

Ја мајката. Сега почна да претерува.
Добро, немаше целосен ростер на располаѓање пред ова, и ваѓаше солидни резултати.
Ама сега при скоро комплетен тим да прави вакви комбинации е според мене неукост.

Што за тренер како Алегри е нелогично, не научил ништо во тие две години кога паузираше.

Ако остане како како тренер само титула го пере, пошо ради него го изгубиме Роналдо а најверојатно и Дибала.

Рабио досега добра утакмица игра. Сандро донација за Украина да го пуштиме.
Автоматски споено мислење:

Добро, немаше целосен ростер на располаѓање пред ова, и ваѓаше солидни резултати.
Ама сега при скоро комплетен тим да прави вакви комбинации е според мене неукост.

Што за тренер како Алегри е нелогично, не научил ништо во тие две години кога паузираше.

Ако остане како како тренер само титула го пере, пошо ради него го изгубиме Роналдо а најверојатно и Дибала.
Кој сите? Цел среден ред е повреден :toe:

Momentot koga Danilo ti e najjak Veznjak u timot [emoji1]
Данило е ѕверотиња, неверојатно колку добар играч испадна. Не за џабе го бара Баерн 2 лета со ред.

Ова е и доказ колку е лош средниот ред.

Рабио 3 добра утакмица игра…(не го мие за 3 лоши сезони)

Данило е ѕверотиња, неверојатно колку добар играч испадна. Не за џабе го бара Баерн 2 лета со ред.

Ова е и доказ колку е лош средниот ред.

Рабио 3 добра утакмица игра…(не го мие за 3 лоши сезони)

Шала на страна Данило е ѕверка и баш ми се напраи кејф што даде гол денес. Исто така покрај Рабио(3 утакмици у 3 сезони) многу ми се допадна и Закарија денес како одигра, мислам дека има потенцијал за големи работи дечкото.

Шала на страна Данило е ѕверка и баш ми се напраи кејф што даде гол денес. Исто така покрај Рабио(3 утакмици у 3 сезони) многу ми се допадна и Закарија денес како одигра, мислам дека има потенцијал за големи работи дечкото.
Закарија пред повредата на коленото го бркаја буквално сите во Европа.

Данило е борбен многу, го сака Јуве, игра со срце ама е далеку од класа бек. Премногу е технички слаб. Центаршут, дриблинг нема, пас игра многу слабо. Единствено назад покажува нешто. Какви бекови десни постојат, тој е 5 нивоа подолу. За шампионски амбиции на тим може да биде само добра резерва, а за ова нашево топ 4 некако може да помине. Ако не ова, следното лето мора да биде приоритет добар офанзивен десен бек.

Del Piero: “It was a fantastic moment on an emotional level, it was the moment of ten years that is difficult to explain. It wasn't planned, there was no preparation, and it was great. A special bond has been created between me and the world of Juventus.”

Del Piero to Sky sports:

"For the moment, there is no hypothesis of a return on my part to Juventus ."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom