Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го пропушти Виљареал, шта речи... можеби и реално треба да се размислува за нов напаѓач, ништо не покажа ни годинава.

Ако си оди, убеден сум 100% дека нема да оди во $интер.

Dibala na povisheto ni e slaba tochka tuka, ama stvarno povredite go iskinaa i bash toj pik shto se ochekuvashe da go dostigne teshko nelogash da se desi, za zal. Sepak mislam deka kje ostani treba da se zemi kupot nekako godinava da ne e nulta, za drugoto nema nadez.

Vecerva lagano tepame so kontri sekako alla Alegri strategija heheheh

Де Лихт е страшен во последно време, сам ја држи одбраната секој меч. Исто забележувам напредувал во играта со топка, не паничи повеќе кога ја има, дава добар пас. Не смеат да го чепнат на лето

Дуле е терминатор.

И да му ебам се на Алегри, браниме 0-1 од 1 мин, да издржиме вака до крај не ми се верува, но познавајќи го него и со нерешено ќе биде задоволен иако овие се апла слаби.

Зошто смени одеднаш во 352 не ми е јасно, си функционираа добро у одбрана и одеднаш ги поремети.. плус што играме со два инвалиди кои немаат волја за живот Рабио и Шиљо

Дај бе Квадрадо изгуби се, се можно згреши, еден центаршут не направи, срамота е ова што го игра.

Чист црвен беше за Рабио.

Уште едно очајно издание.

50-50 се шансите, дури ќе бидам изненаден ако одиме понатаму.

Влаховиќ мајстор, се друго мизерно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom