Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јувентус само 30% од платата ќе плаќаУште колку има од договорот веројатно и сега Јувентус ќе му плајча поголем дел од платата не верувам дека Ренџерс можи да си дозволи повеќе од 100к плата а Рамзи зема 400к сигурно не е будала да се откажи од толкава сума за да игра во факинг Ренџерс.
На лето ако го купат КулуИскрено подобар трансфер период не памтам во скоро време да имало. Млади квалитетни играчи во замена за играчи кои се покажаа дека не се за овој тим. Сеа гледам дека со продажбата на Бентакур и Кулушевски од вкупно 70м се покриваат скоро цели трансфери на Влахович и Закариа, ме потсеќа ова на потегот кога Милан го купи од Јуве Матри за 12м, а Јуве со тие пари го зема Тевез
Овој штоперов што го зедовме (Гати/Готи) останува во Фросиноне или?
Можиш да замислиш некој од Шкотска лига да плаќа скоро 300 000€ неделно плата која и најаките ПЛ екипи не можат да си е дозволат некако тешко веројатно ми делува сигурно сите останати да ги собериш од Ренџерс не се 500к заедно на неделно ниво.Јувентус само 30% од платата ќе плаќа
Па не знам,така прочитав на нет.Дали и колку е точно ќе се види следниве денови.Можиш да замислиш некој од Шкотска лига да плаќа скоро 300 000€ неделно плата која и најаките ПЛ екипи не можат да си е дозволат некако тешко веројатно ми делува сигурно сите останати да ги собериш од Ренџерс не се 500к заедно на неделно ниво.
Ама ајде и да е обратно 30/70 што и тогаш е многу за клуб како Ренџерс битно се ослободивте од играч на кој вопшто не го сакавте.