Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Уште колку има од договорот веројатно и сега Јувентус ќе му плајча поголем дел од платата не верувам дека Ренџерс можи да си дозволи повеќе од 100к плата а Рамзи зема 400к сигурно не е будала да се откажи од толкава сума за да игра во факинг Ренџерс.
Јувентус само 30% од платата ќе плаќа

10 милиони за позајмица од година-ипол и не е така лошо.

Штета за Кулушевски, имав надеж во него. Технички е добар талент дечкото, ама физички не мрдна ни еден чекор од она што беше. Преслаб во дуели, го дуваа и туркаа како што сакаат.

Нека му е со среќа во Тотенхем, белки ќе успее (y)

Искрено подобар трансфер период не памтам во скоро време да имало. Млади квалитетни играчи во замена за играчи кои се покажаа дека не се за овој тим. Сеа гледам дека со продажбата на Бентакур и Кулушевски од вкупно 70м се покриваат скоро цели трансфери на Влахович и Закариа, ме потсеќа ова на потегот кога Милан го купи од Јуве Матри за 12м, а Јуве со тие пари го зема Тевез

Видеата му се на ново ниво па па
Автоматски споено мислење:

Искрено подобар трансфер период не памтам во скоро време да имало. Млади квалитетни играчи во замена за играчи кои се покажаа дека не се за овој тим. Сеа гледам дека со продажбата на Бентакур и Кулушевски од вкупно 70м се покриваат скоро цели трансфери на Влахович и Закариа, ме потсеќа ова на потегот кога Милан го купи од Јуве Матри за 12м, а Јуве со тие пари го зема Тевез
На лето ако го купат Кулу

Кулу+Бента+Демирал = 90 милиони

Овој штоперов што го зедовме (Гати/Готи) останува во Фросиноне или?

Овој штоперов што го зедовме (Гати/Готи) останува во Фросиноне или?

Да, до крај на сезона

lW1YgvF_

Иначе за споредба ракава од Черубини и оваа од Гати. Се гледа од многу работа на стариот му потекле рацеве од потпишување. Mercato - GG

Последно уредено:
Јувентус само 30% од платата ќе плаќа
Можиш да замислиш некој од Шкотска лига да плаќа скоро 300 000€ неделно плата која и најаките ПЛ екипи не можат да си е дозволат некако тешко веројатно ми делува сигурно сите останати да ги собериш од Ренџерс не се 500к заедно на неделно ниво.
Ама ајде и да е обратно 30/70 што и тогаш е многу за клуб како Ренџерс битно се ослободивте од играч на кој вопшто не го сакавте.

Можиш да замислиш некој од Шкотска лига да плаќа скоро 300 000€ неделно плата која и најаките ПЛ екипи не можат да си е дозволат некако тешко веројатно ми делува сигурно сите останати да ги собериш од Ренџерс не се 500к заедно на неделно ниво.
Ама ајде и да е обратно 30/70 што и тогаш е многу за клуб како Ренџерс битно се ослободивте од играч на кој вопшто не го сакавте.
Па не знам,така прочитав на нет.Дали и колку е точно ќе се види следниве денови.

Автоматски споено мислење:

Кој бараше да си оди? :pos:

Последно уредено:
Опција 1:
4-2-3-1
Данило - Де Лихт- Бонучи - Пелегрини
Артур - Локатели
Квадрадо - Дибала - Мората
Влаховиќ

Опција 2:
3-5-2
Де Лихт - Бонучи - Киелини
Квадрадо - Артур - Локатели - Мекени- Сандро
Дибала - Влаховиќ

Опција 3:
4-4-2
Данило - Де Лихт - Бонучи - Пелегрини
Квадрадо - Артур - Локатели - Берна
Дибала - Влаховиќ

Опција 4:
4-3-1-2
Квадрадо - Де Лихт - Бонучи - Пелегрини
Артур - Локатели - Мекени
Дибала
Мората - Влаховиќ

И еве ме во 1 часот си правам комбинации, вака-така и ќе дојде мечот против Верона, ќе го видам составот и инстантно ќе полудам.

Опција 568
4-3-3
Квадрадо - Ругани - Бонучи - Сандро
Данило - Локатели - Рабио
Бернардески - Кин - Мората

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom