Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Si vikam ne se tolku slabi za edna fucking Venecia da ja pobedat. Rezultatov chisto na smetka na globilon umren, dogodina toj kje ni prael ekipa:facepalm:. Ebate umreniot..

Ne go branam neso mnogu Allegri lately, ama daj be covek imas oci li da vidish kakvi invalidi imame u ekipa… pa ne moze Halland da go stai ili Kante da igra koa gi nema u tim.. Faking bentancur mu e na kllupa sto ocekuvash od covekot za da ti bide kriv za se.. Sfati deka na sila imame 5 igraci sto zasluzuvaat da igraat vo tim kako Juve dodeka drugive se za strelanje ne se za drugi poslabi ekipi. Zapnal globilot ta globilot. Go vide Li sandro kako izigra, bentancur? Kaio? Rabiot?? Bernardeski??
Vide li sto se bezkicmenjaci na teren??

Ne go branam neso mnogu Allegri lately, ama daj be covek imas oci li da vidish kakvi invalidi imame u ekipa… pa ne moze Halland da go stai ili Kante da igra koa gi nema u tim.. Faking bentancur mu e na kllupa sto ocekuvash od covekot za da ti bide kriv za se.. Sfati deka na sila imame 5 igraci sto zasluzuvaat da igraat vo tim kako Juve dodeka drugive se za strelanje ne se za drugi poslabi ekipi. Zapnal globilot ta globilot. Go vide Li sandro kako izigra, bentancur? Kaio? Rabiot?? Bernardeski??

Што му фалеше на Каио? Јас глава оставам да му се дадеа шанси толку колку на Мората, до сеа ќе беше Дрогба за него.

Не ме дупи, Мората има искуство у топ 3 лиги у свет а дечково пола сезона е у Сериа А и изиграл 60 мин тотал.

Што му фалеше на Каио? Јас глава оставам да му се дадеа шанси толку колку на Мората, до сеа ќе беше Дрогба за него.

Не ме дупи, Мората има искуство у топ 3 лиги у свет а дечково пола сезона е у Сериа А и изиграл 60 мин тотал.

Dobar e kaio ama deneska bese izguben na terenot.. imase sansa samo so vleze da dade gol i toa bese se so naprai.. ne go krivam nego mnogu mnogu on e posleden na listata, tuku na drugive im nema spas

Dobar e kaio ama deneska bese izguben na terenot.. imase sansa samo so vleze da dade gol i toa bese se so naprai.. ne go krivam nego mnogu mnogu on e posleden na listata, tuku na drugive im nema spas

Па изгубен е, играл по 15 секунди макс :D, она телено Мората игра така цел живот

Po princip ako me chitash posledno vreme ne pisham. Vtoro i vtoro nereshenovo si e chisto na globilot umren. Ja ne gi stavam vo igra tie “bezkichmenjaci” . Na pochetok na sezona ti vikav deka, kje sme dupki godinava ti mi vikashe deka Alegri kje ja opraj ekipava. E gledam kako ja oprava ekipava Sule go stava 5 minuti, Kajo vleguva pa izleguva i 300 drugi greshki… Dupki nevideni sme molise da si zamini dur ne ne upropastil. I sega kazi realno uste mislish deka globilon kje ne konsolidira? Btw so Venecia igravme ne Real Madrid..

Po princip ako me chitash posledno vreme ne pisham. Vtoro i vtoro nereshenovo si e chisto na globilot umren. Ja ne gi stavam vo igra tie “bezkichmenjaci” . Na pochetok na sezona ti vikav deka, kje sme dupki godinava ti mi vikashe deka Alegri kje ja opraj ekipava. E gledam kako ja oprava ekipava Sule go stava 5 minuti, Kajo vleguva pa izleguva i 300 drugi greshki… Dupki nevideni sme molise da si zamini dur ne ne upropastil. I sega kazi realno uste mislish deka globilon kje ne konsolidira? Btw so Venecia igravme ne Real Madid

Ne gleam kogo bi stail od klupa za da bide nesto greska Allegri.. Rosterot go znaes, povredite isto taka gi znaes.. Toj e timot tie se poedincite, ne moze ni guardiola ni kllop ni nikoj da izvadi poise so ovie.. Ne velam deka Allegri nema krivica za denes ili za sve ovaa sezona, ama da se prais slep deka timov so drug trener bi bil pojak i podobar e suludo.. Lani Pirlo Ronaldo go imase i pak bese slicno kako sezonava. Ne mozes da mi gi branis Rabiot bentancur i kompanija i da ja stavis krivicata samo na “globilot”. Toa sakam da ti posocam.. ama nema veze Let’s agree to disagree then.

:facepalm::facepalm: Abe kjuti tamu skrij se, se javi i ti zagreota
Автоматски споено мислење:

Ne gleam kogo bi stail od klupa za da bide nesto greska Allegri.. Rosterot go znaes, povredite isto taka gi znaes.. Toj e timot tie se poedincite, ne moze ni guardiola ni kllop ni nikoj da izvadi poise so ovie.. Ne velam deka Allegri nema krivica za denes ili za sve ovaa sezona, ama da se prais slep deka timov so drug trener bi bil pojak i podobar e suludo.. Lani Pirlo Ronaldo go imase i pak bese slicno kako sezonava. Ne mozes da mi gi branis Rabiot bentancur i kompanija i da ja stavis krivicata samo na “globilot”. Toa sakam da ti posocam.. ama nema veze Let’s agree to disagree then.
Pak ti vikam kiksirame so Venecia, Verona, Empoli… Ne se toa ekipi na rang na Juve. Ne zboram za Real, Baern… So tie ekipi treba po default da tepame. Kazi mi igrach na Venecia, ja ne znam realno.. Ako ne e kriv trenjerot,koj e? Nikakva igra nemame cela godina a i da go smenat timov, pak kje nemame so ovoj trenjer. Pirlo beshe amater 1-va godina i se upropasti da, ama Alegri ko poiskusen beter e….Pak kazuvam toj gi stava vo igra ovie igrachi. Toj e kriv za spadot na Kieza godinava ne e istiot igrach od lani. Toj go igra Rabiot levo krilo i kazuvashe deka idnina vo sreden red kje ni e Benta. Fagioli go shitnaa …

Факт е дека тимот е составен од полупрофесионални фудбалери ама и Макс си носи кривица. Целата игра е без концепција, без цел, премногу слаба тактичка поставеност на терен, топло ладно резултатите односно неконзистентност, слаба ментална сигурност. ОД натпревар во натпревар тимот му искача неподготвен на терен. Макс се претвори во наратор и аналитичар, постојано на оноа пресовине дава некои анализи што треба да се прави, да се фокусираме, да ги наведенеме главите да тренираме. All talk and no action.

А некој да објасни шо му беше филмот со турање и вадење на Каио Џорге :facepalm:

Факт е дека тимот е составен од полупрофесионални фудбалери ама и Макс си носи кривица. Целата игра е без концепција, без цел, премногу слаба тактичка поставеност на терен, топло ладно резултатите односно неконзистентност, слаба ментална сигурност. ОД натпревар во натпревар тимот му искача неподготвен на терен. Макс се претвори во наратор и аналитичар, постојано на оноа пресовине дава некои анализи што треба да се прави, да се фокусираме, да ги наведенеме главите да тренираме. All talk and no action.

А некој да објасни шо му беше филмот со турање и вадење на Каио Џорге :facepalm:
Forumskiot profesor spec Devi moze samo objasnuvanje da ti dade za Kaio da znaesh. Nikoj drug vo svetov

Не знам од каде оваа подршка за Алегри на форумов, луѓе нешто роднина да не ви е:)

Шала на страна, кажете ми нешто позитивно од Алегри во прва полусезона ?

Абе и екипата смрди, ама обично од главата почнува да смрди( претседател, управа, трењер) само јас мислам Алегри дома не го сакаат олку колку во форумов:)

Она што е најбедно од се ни е бројот на дадени голови.

23 гола за 17 кола, уште два меча до крај на полусезона нека биде некоја проекција од 26.

Тоа подразбира проекција за цела сезона од 52 постигнати голови. Ми се повраќа од податоков.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom