Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
еве ти - средниот ред НЕ ПОСТОИ, ги бушат од сите страни
Нема врска, треба само Рабио да го замени со Диего Армандо Марадерски :icon_lol:

Еј Рабио има потенцијал 5 сезони више, ама има само, мислим дека и тоа што го имал више го нема и сега е на ранг на Ругемзи некој хибрид, не знае ни да напаѓа ни да брани
Автоматски споено мислење:

ufec8mrv4taqofdqn3yr.jpg

Е ова фудбалер е фаца му ебем лоповска глеј го

отсечени целосно најопасните во тимот дибала и киеза,ај првиот има некој допир со топката овај вториот не го гледаат ниту му пуштаат топка напамет на десно крило да претрча..........шлајм средниот ред не можат од 16тник да ја започнат акцијата , брука и резил е ова .........не ми се верува дека максо е толку изгубен изгледа многу лошо му влијаеше паузата

Она кога Бернардески е подобар во средината од Рабиот. Мамката мрсна!

Sent from my ...

Хернанес имаше повеќе добри партии во наш дрес него Рабио. Ова изгледа беше шанса за реакција после јавните критики ама џабе а кој предиспозиции ги има :toe:

Влахович не мрдна покрај Де Лихт, ми се чини топката ја нема допрено

На икс играме така?

Да не се нервирам барем.

Влахович не мрдна покрај Де Лихт, ми се чини топката ја нема допрено
Назад досега пу пу машала сме одлични. Фали креативец на средина и вистински напаѓач а не Емото шо игра напред.

Бернардески мора да игра тој е барем поарен од Рабио и покреативен од него. Мората Емото ако го купат мамето ќе му го ебам.

Па и овие стаорциве мавање упм

Ajde uste 20-tina minuti so igrach povishe, da se dade toj 1 gol od 38-te shto kje gi dajme godinava. Po shto treba da se ostvari globilskiot prosek od 1-gol po nadprevar(da se nadevame). Srede prenos dadoa edna tipka placheshe, ovaa ekipa shto im napraj na navivachive…

Па добро ние исто сме со 10 на терен јбг. Со Рабио си секогаш -1

Witsel мора да го земат зимава ако е вистина дека е блиску до трансфер. Да не е повеќе 26 ама е играч каков што ни фали и кој инстантно би не подобрил. Мората можат после мечот да го вратат не е проблем со него и Рабио сме -2 од старт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom