Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидам искрен, мене Алегри ми е повеќе гаранција за успех него ли Зидан во моментов. Зидан е научен на готов тим, а Јуве нема таков во моментов. Ќе видиме, иако според 99% од најрелевантниве медиуми следната година на Јуве тренер ќе му биди еден од Алегри и Пирло.
A realno Alegri ne nacheka gotov tim od Konte?

Скоро сите италијански медиуми пишуваат дека Алегри е веќе тренер на Јуве... Истите тие што пишуваа дека конте ќе си даде отказ, што тоа и се случи во наредните 48 часа... Така да до утре ќе биде официјално за Макс...

IMG_20210527_114526.jpg
Автоматски споено мислење:

Ова значи и збогум со Пирло...реално, иако нерви киневме со него, сепак две титули и место во ЛШ како дебитант тренер не е воопшто лошо. Али апетитите на Јуве се далеку поголеми од тоа што тој го оствари... nevertheless не сум претерано лут на Пирло, го превзеде тимот само 2-3 недели пред да почне лигата, немаше доволно време да наметне свој терк како ќе се одвиваат работите во клубот, и резултатите од тоа се видоа на крај. Голем виновник што го турнаа Андреа директно во оган е управата погоре, затоа сега јадат клоци таму... Маестрото нека го стават тренер во У23 екипата, и нека продолжи да ги тренира децата, полабав е притисокот таму

Последно уредено:
Инаку, да не се разбереме по грешка, 100% сум за Алегри да го замени Пирло.

Па на крај почна да трча да прославува после головите ми глуми нешто... Имаше ли он ќерка, жена, швалерка? @Scirea ?

Нема ништо он брат, машки деца, разведен, депресија да те фати... :/

Али затоа сега со Макс имаме...уф :X3:

Valentina-Allegri-4-598x487.jpg

44714780_921086478088487_673484657853862468_n.jpg

99b0235cd8fecfd5ad196b0585fb6fd5.jpg

Welcome back Vale :love:

Конечно ќе заличат на сериозен клуб.

Алегри е најдобра опција покрај Зидан така да не ми смета воопшто ,ја му дадав предност на Зидан ради тоа што го направи со Реал и ретко некој да го повтори тоа ама ако гледаме во однос на резултати нема што да му се замери на Алегри,специјалист тактичар во нокаут фаза ЛШ, мислам дека само еднаш има изгубено нокаут фаза меч, утакмицата со Реал кога им се вративме во Мадрид.

Фала курцу Ањели си ја призна грешката, не му проработе егото, и сфати дека Макс беше клучот, а не Паратичи и Недвед.. Посакувам и Недвед да си оди... Нека го стават Дел Пиеро на негово место

Massimiliano Allegri back to Juventus, the verbal agreement has been reached today morning - he’s gonna sign the contract in the next few hours. Juventus are also preparing the official statement. #Juve It’s gonna be official in the next 24 hours.
@DiMarzio

Allegri will have a bigger decision-making powers in Juventus this time, when it comes to the Mercato.

[Di Marzio] ⚫⚪ #juventus

Massimiliano Ferguson?:icon_lol:

Toоооооооооооооп.. Ако сака нека го врати вонбрачниот син, ако тоа е цената за да направи тим по негов терк..

"The impression is that the next Juventus project could be without Ronaldo. Dybala will be back at the centre again." Allegri will have a bigger decision-making powers in Juventus this time, when it comes to the Mercato. [Di Marzio]

Btw, Fagioli ќе биде продаден или искористен у трансфер за Локатели изгледа,

Ако Кики не е товар на буџетот, предности имаме ептен, а и можност за топ трансфери, и најважното - договор за Дибала братот

Не за друго, неговиот посинок Де Шиљо кој ќе го трпи пак...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom