Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Раиола денес бил во Торино, сигурно се крчка нешто :)

Се крчка Халанд,Погба(к) и Кин. ..........Ако треба да се лажеме.Ништо не се крчка отишол дебелиот да шетне низ Торино.

Се шпекулира за Донарума, уште не продолжил договор со Милан, па може да дојде бесплатно на лето... Ма да и тој и дебелиот ќе лапаат голема пара ако се деси ова. Се изгоревме двапати со вакви free трансфери давајќи голема плата на играчите (Ремзи и Рабио), али за Донарума ич не би штедел пари, слободно нека го земаат.

Locatelli:“As a boy my idol was Pirlo, but I also liked De Rossi and Marchisio. Now I admire Kroos a lot for his elegance and for what he does on the pitch. Moving to a new team? I have grown up and I am ready, Juve and Inter's interest gives me a lot of self esteem, my dream is to play the Euros, then in the #UCL and to finally win a trophy." ⚫️⚪️ #juventus @juvecanal2

Ee togas najbolje sredina imavme so Pirlo Markizio Pogba i Vidal.. Najdobrata sredina od postoenjeto na klubot

Flick дрфинитивно го напушта Баерн Минхен.Ја би пробал да го потпишем.Без размислување.

Види го Мората со паднат голман што прави.

Види го Мората со паднат голман што прави.
Шчешни има повеќе дриблинзи од Мората по меч. Пирло мастермајндот го вади Дибала на сметка на Мората, потег на мечот. Овие па Аталанта кои да отидат у друг тим нема да знаат да одат, даваат гол од немајкаде и после Јуве се подава у одбрана, веројатно задоволен од резултатот. Абе би вовел одземање на бодови на табела за вратена топка од противничка половина во сопствена. Не знам дали не ги гледам доволно другите екипи ама ми се чини дека Јуве е единствена екипа која додека да трепнеш ја пренесува топката од 30 метри пред противничкиот гол до својот голман. Додека си помислил "еве шанса" веќе во следен кадар го гледаш Шчесни како се дрибла со противничкиот напаѓач. Озбилно треба да со одземаат бодови за враќање топка кон голман кој е таму да брани а не да организира игра при неповолен резултат.

Значи планот беше од 7мо место скудето, па освајање уште 8 сезони по ред, и пак 7мо место...

“It was a good game against a strong team. We played the match we needed to, then they were lucky with the late goal, but we played with great determination and aggression. It’s disappointing, we could’ve brought home at least a point,” Pirlo told Sky Sport Italia.

ЗА ГРЕВ !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom