Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Како докторски ни игра Порто. Ќотек.

Досега комплетно надиграни, Порто со повеќе шанси, подобри, посигурни.

Освен главата на Мората ништо друго не створивме.

Играчки ништо не може да се направи повеќе, а за системски потребен ни е нов тренер.

Вади го Ремзи, вади го Мората, Вади го Демирал, Вади ги ситеее

Sent from my iPhone using Tapatalk

:toe:

tenor.gif

Автоматски споено мислење:

Цццц види го на Мондо играчот, само асистенции прави...ѓубре :mad:

Последно уредено:
Бонучи лево крило :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Мн чудна утакмица :icon_lol:

Без разлика како ќе заврши натпреваров, Киеза заслужува чиста 10ка... Страва играч :aplauz:

Каков зицераш Мората е немогуче, на крај волејот го утна. У Реал,Атлетико, Челзи играше еј не стана играч и не стана. Ној умрен со тоа главата надоле глупа недолажана

Каков зицераш Мората е немогуче, на крај волејот го утна. У Реал,Атлетико, Челзи играше еј не стана играч и не стана. Ној умрен со тоа главата надоле глупа недолажана
Oние две во првото не смееше да ги љуфни, Матри една годи од нив 100000% сум сигурен.

Киеза мора по секоја цена да се чува како злато, душата мирна ми е дека е Италијанец

У него живи духот на Јакинта и Амаури, ја понеинтелигентен шпиц немам видено. Абе какви не тренери имал, што све не еј ама ка не те бива џабе.

Се чува за продолженијава, да ги фати на кондиција.

Немавме среќа со стативата на Киеза и гредата на Квадрадо.

Многу подобри во второто, ама со самото тоа што дозволивме да оди во продолжение меч против Порто со играч помалку, кажува колку на тимот му фали карактер.

Реал, Барса, Баерн во ваков случај 99% кршат 5-1 и чао.

Порто има 30 минути со гол да се пласира понатаму, а колку сме несигурни во одбрана, нема да ме зачуди.

Како и да заврши не сум задоволен, освен од индивидуалната игра на Киеза и донекаде Квадрадо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom