Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јебо те бог, што дочекавме, некој да го споредува Данило со Барзагли. Дали сте вие нормални бре? Па и со Пирло на средина. Поголеми гафови од ова не можат да кажат Хорхе И ЗЗ заедно.
Данило е потполно некорисен во напад, во одбрана брка работа, не е како што треба да биди ама ај да речиме дека не ја сери работата на секоја утакмица, а голема заслуга за тоа има то што не дошол во таква ситуација, ако дојди да знајте дека ќе биди усрана. Сигурно немате заприметено чим вака зборувате, ама кога и да дојдат противници во напад по таа страна и ако пробаат да направат центаршут, центаршутот секогаш завршува во шеснаетерец, ниту еден нема блокирано, а тој е на таа позиција кај што треба да блокира. Дури и за одбранбениве работи што треба да ги прај инвалидов не е способен, споредете го само со Сандро, кој силум прилика последниве неколку утакмици мораше да игра појќе како централен, многу појќе шанси на противниците спречи.

Јебо те бог, што дочекавме, некој да го споредува Данило со Барзагли. Дали сте вие нормални бре? Па и со Пирло на средина. Поголеми гафови од ова не можат да кажат Хорхе И ЗЗ заедно.
Данило е потполно некорисен во напад, во одбрана брка работа, не е како што треба да биди ама ај да речиме дека не ја сери работата на секоја утакмица, а голема заслуга за тоа има то што не дошол во таква ситуација, ако дојди да знајте дека ќе биди усрана. Сигурно немате заприметено чим вака зборувате, ама кога и да дојдат противници во напад по таа страна и ако пробаат да направат центаршут, центаршутот секогаш завршува во шеснаетерец, ниту еден нема блокирано, а тој е на таа позиција кај што треба да блокира. Дури и за одбранбениве работи што треба да ги прај инвалидов не е способен, споредете го само со Сандро, кој силум прилика последниве неколку утакмици мораше да игра појќе како централен, многу појќе шанси на противниците спречи.
Шо се изнервира бе толку, не гледаш дека е мајтап :icon_lol:

Данило мислам дека е доста потценет фудбалер годинава и можеби, не можеби туку најконстантен и најдобар назад (Дњ Лигт не го спомнувам поради повредите)

Ќе видиме сега без него против Порто.

Сандро е лев бек а веќе 2 години е инвалид. Берна кој е тотално не корисен во една утакмица напрај напред поќе од Сандро цела сезона.

Шо се изнервира бе толку, не гледаш дека е мајтап :icon_lol:

Данило мислам дека е доста потценет фудбалер годинава и можеби, не можеби туку најконстантен и најдобар назад (Дњ Лигт не го спомнувам поради повредите)

Ќе видиме сега без него против Порто.

Сандро е лев бек а веќе 2 години е инвалид. Берна кој е тотално не корисен во една утакмица напрај напред поќе од Сандро цела сезона.
Не е само од твојо пост, има многу кај што го фалат Данило, не можам никако да го сварам.
За кој велиш дека не е тука притив Порто? Данило или Де Лигхт? Ако не игра Данило ќе биди второ најубо нешто што се десило периодов, првото е короната на БентанКур. А неиграњево на ДеЛигхт е добро покриено од Турчинов.

Не е само од твојо пост, има многу кај што го фалат Данило, не можам никако да го сварам.
За кој велиш дека не е тука притив Порто? Данило или Де Лигхт? Ако не игра Данило ќе биди второ најубо нешто што се десило периодов, првото е короната на БентанКур. А неиграњево на ДеЛигхт е добро покриено од Турчинов.
За Данило велев. Не се согласувам искрено за него пособено сезонава. Ќе покажи времето ама јас лично мислам дека е одличен и незаменлив дел годинава.

Турчинот е Киелини тип на играч :)

Chiesa rank among Juve players (Serie A only)

▪13 Goals + Assists (3rd)
▪7 Goals (2nd)
▪6 Assists (2nd)
▪43 Chances created (1st)
▪37 Key passes (1st)
▪13 Big chances (1st)
▪1.8 Take-ons won /match (1st)
▪0.8 Shots on target /match (1st)

⚪️⚫️ @emaxstatman

Ризично ми е некако од старт Квадрадо, Артур и Бонучи. Тројцата немаат стапнато на терен околу месец дена, да не ни се случи потреба од рана измена или недоволен фокус.

Juventus vice-president Pavel Nedved warns the club ‘expect a great response’ against Porto tonight. ‘It is our duty to get through to the next round.’

Дали нешто почнува да се ниша ? :toe:

Зошто коментарот - пак пенал ццц?
Зошто да не биде, пак Демирал со идиотските клоцања...?
Ne aludirav deka e nesto penalot sumnjiv, nego mislev lani kako lyon isto penal napravivme pa posle brkaj rezultat.. glupaci

Бонучи ја промаши топаката бе хахахаххаа :icon_lol: :pos:
Автоматски споено мислење:

Ne aludirav deka e nesto penalot sumnjiv, nego mislev lani kako lyon isto penal napravivme pa posle brkaj rezultat.. glupaci
Па исто Де и тогаш две чисти немавме, сега дамбетер.

Акциите ни се состојат од рогање на топката напред ако се најди некој се најди ако не здравје.

Јас уште кога видов дека Бонучи ќе игра се простив од позитивен резултат.
Башка не знам која е оваа поставеност на терен, знае ли кој што игра. Не дека е ова првпат де.

Јас уште кога видов дека Бонучи ќе игра се простив од позитивен резултат.
Башка не знам која е оваа поставеност на терен, знае ли кој што игра. Не дека е ова првпат де.
Мората уште она ко ја љуфна на почеток се знаеше колку е сатот...

Куадрадо обично го бранам, ама оваа како да ја има продадено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom