Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ме бендисва шо се во топ форма полни со енергија рабио,мекени,киеза,кулушевски, ама го изиграа она што сака секој противник да го изигра кога игра против овој јуве - слабо створија шутеви за роналдо, па мора да има 5-6 удари кон голот во полувреме роналдо за овој тим да победува

Значи имавме прејака средина и свесно ја распаднавме. И шо пред зедовме? Ко избркавме човекот кој имаше огромен удел во нашето одлично функционирање и го заменивме со другарче на претседателот. Е сеа, тоа другарче на претседателот не му се бендиса како сме играле и покрај успесите го избрка можеби еден од најдобрите тренери кои сме ги имале и праша зошто барал ремонт. И сега не завршува се тука, не не.

Носи тренер кој се коси со се што претставува Јувентус, да биде уште појако не му ни донесе играчи за неговиот стил. Истиот тој човек на не почната сезона го брка најдобриот играч до тој момент во посоедните 4-5 сезони т.е објавува војна јавно и преку медиуми со сила го брка.

Ајде дојде момент на признавање на грешки, која грешка?! сакаше да го врати човекот кој пред недела покажуваше среден прст на претседателот на Јуве и директорите меѓу кој беше и тој самиот. И сега тој човек со другарчето негово претседателот најавуваат атак на ЛШ и го ставаат за тренер човекот кој немаше ни 1 мили стотинка искуство како тренер па нити курс и лиценца.

Дали уште има прашања како стигнавме до овде :icon_lol:

Може и подобро е да испаднеме и онака нема ни до финале да стигнеме. Бар ќе се чукнат малце овие у управата.

Мене не ми е јасно што прават на тренинзи, дали воопшто пробуваат да воиграат некои акции, затоа што на 95% од утакмиците играме на сила и индивидуално. Кога ја имаме топката никој не се открива, сите закопани во место чекаат да им дојде топката. Прееска Рабио имаше ситуација каде 10 секунди се врткаше барајќи до кого да подаде.
И сето ова не е од Пирло, така беше и со Сари а така беше и со Алегри последната година. Очобол од фудбал играме, нема неутрален гледач што би не симпатизирал со оваа неигра.

Jас немам видено тим чив голман има повеќе контакти со топката во еден меч. Што видоа во тоа одбранбените да проигруваат со голманот јас не знам. Ни се технички потковани ко Барса на времето, ни прават вишок со тоа а секој меч голманот има минимум 20-30 контакти со топка. За Бентанкур, немам зборови. Каков бескрвен примерок на хомосапиенс. Ај што е бескорисен за тимот ќе се проголта некако ама сега станува и опасен за него.

Значи имавме прејака средина и свесно ја распаднавме. И шо пред зедовме? Ко избркавме човекот кој имаше огромен удел во нашето одлично функционирање и го заменивме со другарче на претседателот. Е сеа, тоа другарче на претседателот не му се бендиса како сме играле и покрај успесите го избрка можеби еден од најдобрите тренери кои сме ги имале и праша зошто барал ремонт. И сега не завршува се тука, не не.

Носи тренер кој се коси со се што претставува Јувентус, да биде уште појако не му ни донесе играчи за неговиот стил. Истиот тој човек на не почната сезона го брка најдобриот играч до тој момент во посоедните 4-5 сезони т.е објавува војна јавно и преку медиуми со сила го брка.

Ајде дојде момент на признавање на грешки, која грешка?! сакаше да го врати човекот кој пред недела покажуваше среден прст на претседателот на Јуве и директорите меѓу кој беше и тој самиот. И сега тој човек со другарчето негово претседателот најавуваат атак на ЛШ и го ставаат за тренер човекот кој немаше ни 1 мили стотинка искуство како тренер па нити курс и лиценца.

Дали уште има прашања како стигнавме до овде :icon_lol:
Brat na ovaa ekipa koj i da e trenjer nema nadez badijala si zapnal za Pirlo

Мене не ми е јасно што прават на тренинзи, дали воопшто пробуваат да воиграат некои акции, затоа што на 95% од утакмиците играме на сила и индивидуално. Кога ја имаме топката никој не се открива, сите закопани во место чекаат да им дојде топката. Прееска Рабио имаше ситуација каде 10 секунди се врткаше барајќи до кого да подаде.
И сето ова не е од Пирло, така беше и со Сари а така беше и со Алегри последната година. Очобол од фудбал играме, нема неутрален гледач што би не симпатизирал со оваа неигра.
Брат со Алегри бевме мајстори за апсорбирање притисок, одлично ни беа маскирани маните бар до последната сезона.

Кога ќе пуштеше видео од тренинзи играчите тренираа. Сега на инстаграм видеа поставуваат како гибаат на тел, како си куропецат и т.н. Тренерот наш како си се смеј со нив како уште да играат заедно..0

Не беше будала Алегри шо бараше ремонт и Сари шо викаше дека тимов не можеш да го тренираш, инвалиди тешки
Автоматски споено мислење:

Со Стураро игравме финале и Хамез не постоеше
Se zaebavash taka? Pa daj da go zemime nazad so Benta da razigruvaat uste postrashni kje sme. Inache so Pirlo,Vidal,Pogba,Markizio igravme finale. BTW ne mislam da go vregjam Sturaro go postuvav dur igrashe vo Juve tehnika nemashe ich ama borben beshe skros pa nadohnaduvashe neshto i mislam deka od Benta e podobar sepak ama malku

Brat na ovaa ekipa koj i da e trenjer nema nadez badijala si zapnal za Pirlo
Дај бе не дупи и то жити се, СПЕЦИА неможевме да ја победиме и Беневенто.

Пирло не е крив и јас би се нафатил да бо бил на негово место.

Se zaebavash taka? Pa daj da go zemime nazad so Benta da razigruvaat uste postrashni kje sme. Inache so Pirlo,Vidal,Pogba,Markizio igravme finale. BTW ne mislam da go vregjam Sturaro go postuvav dur igrashe vo Juve tehnika nemashe ich ama borben beshe skros pa nadohnaduvashe neshto i mislam deka od Benta e podobar sepak ama malku
Брате играм курот намали доживљај, саКам да кажам толку лоши играчи имаме што Стураро е Видал за нив

Да си жив и здрав, вака се немам смеено кој знае од кога.
Mirko brat abe idi u fan grupa Man Utd ne se zamaraj tuka barem da beshe za Real,Barsa,Baern kje razberev ama za Man si choeche smiri se, ako ne ti pravat muabet tamu kje naprajme grupa druga ja i ti Luzerite kje se vika mojve sto se luzeri godinava se ama tvojte vishe 10 godini se vishe mozi i grupa da se vika Luzer-pogolem luzer, ti kje si pogolemiot da znaesh
Автоматски споено мислење:

Брате играм курот намали доживљај, саКам да кажам толку лоши играчи имаме што Стураро е Видал за нив
Delam isto mislenje da znaesh

1-2 ochaj sme ama uste sme vo igra makar da ne znam dali ne e poubo da ispadneme sega po sto so poseriozna ekipa ako se padnime strav me fakja deka kje gonime antirekordi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom