Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полесен одговор здрајве, безидејност на средниот ред . Односно непостоење на среден ред .Може некој да ми објасни зошто се пимпла топката 1 мин до 2 у одбрана пред да дојде до центар, а од таму пак ја враќаа назад све до голман, без да ида напред?
Да не излезе дека цело време го бранам Мората, ама што изигра тимот зад него за да може тој да придонесе?Мората![]()
Тој, заедно со Бернардески и еден од Бентанкур и Рабио уште на полувремето аут.
Меккени, Кулушевски и Сандро во игра.
Ама како така Мората, нели е најдобар стрелец во групната фаза на ЛШ?Бернардески и Мората слободно би ги менувал за било кој играч од периодот 2006-2011... Зебина, Григера, Амаури, Јакинта, Паладино, Божинов, Сисоко, Алмирон... Значи било кој од овие само да не ги гледам овие двајца. ПУ ти ебам неспособните!!!
Се заебаваш со мене?Да не излезе дека цело време го бранам Мората, ама што изигра тимот зад него за да може тој да придонесе?
90% топката ја вртиме до средина на терен, 5 пати дали саглам ја поминавме половината и за тоа Мората е крив?
Бернарденски е денес ставен да ни креира игра
За Бернардески и Бентанкур се слагам дека се први да излезат, Кулу и Мекени Ин
Ама како така Мората, нели е најдобар стрелец во групната фаза на ЛШ?
И другар ти Квадрадо, појма нема! Безидејна кокошка.
Покрај тројцата што ги набројав погоре и Квадрадо нека оди аут, нека влезе некое дете.
Данило лев бек, мајко мила. За кој кур овие експерименти бе, за кој кур.
Прв го извадија, замисли и Пирло за каков неписмен го смета.Доста бе со Квадрадо ебате тоа проливот
![]()
Не треси глупости, проблемот е што имаме дуо во средина што не знае да даде пас напред, ниту назад, да загради топка, да помине играч да направи forward run. Ако идеме по твојава логика, Роналдо не се состави со топка. Памтам само дека го погоди живиот ѕид у 47минСе заебаваш со мене?
Напаѓач е, 9ка, има 4 ебени голови дадено во лигата, против велесилите Беневенто, Кротоне, Специја и Парма.
Играч не може да помине, топка да загради, шут кон голот да упати.
Се заебаваш со мене?
Напаѓач е, 9ка, има 4 ебени голови дадено во лигата, против велесилите Беневенто, Кротоне, Специја и Парма.
Играч не може да помине, топка да загради, шут кон голот да упати.