Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми објасни зошто се пимпла топката 1 мин до 2 у одбрана пред да дојде до центар, а од таму пак ја враќаа назад све до голман, без да ида напред?

Може некој да ми објасни зошто се пимпла топката 1 мин до 2 у одбрана пред да дојде до центар, а од таму пак ја враќаа назад све до голман, без да ида напред?
Полесен одговор здрајве, безидејност на средниот ред . Односно непостоење на среден ред .

Бернардески и Мората слободно би ги менувал за било кој играч од периодот 2006-2011... Зебина, Григера, Амаури, Јакинта, Паладино, Божинов, Сисоко, Алмирон... Значи било кој од овие само да не ги гледам овие двајца. ПУ ти ебам неспособните!!!

Без идеја од прво коло? И ако даде гол Роналдо ок, ако не не? Па нека ми даа мене 1мил евра истава тактика ќе ја фурам. Еве ме мора милион, 50к евра нека биде.

Па ова на све личи освен на клуб од професионалци.

Мората :pos: :pos:

Тој, заедно со Бернардески и еден од Бентанкур и Рабио уште на полувремето аут.

Меккени, Кулушевски и Сандро во игра.
Да не излезе дека цело време го бранам Мората, ама што изигра тимот зад него за да може тој да придонесе?
90% топката ја вртиме до средина на терен, 5 пати дали саглам ја поминавме половината и за тоа Мората е крив?
Бернарденски е денес ставен да ни креира игра :tapp:

За Бернардески и Бентанкур се слагам дека се први да излезат, Кулу и Мекени Ин

Бернардески и Мората слободно би ги менувал за било кој играч од периодот 2006-2011... Зебина, Григера, Амаури, Јакинта, Паладино, Божинов, Сисоко, Алмирон... Значи било кој од овие само да не ги гледам овие двајца. ПУ ти ебам неспособните!!!
Ама како така Мората, нели е најдобар стрелец во групната фаза на ЛШ?

И другар ти Квадрадо, појма нема! Безидејна кокошка.

Покрај тројцата што ги набројав погоре и Квадрадо нека оди аут, нека влезе некое дете.

Данило лев бек, мајко мила. За кој кур овие експерименти бе, за кој кур.

А Мората шо покажал утакмици наназад? Офсајд и главата ко ној у земја дур трча напред?

Да не излезе дека цело време го бранам Мората, ама што изигра тимот зад него за да може тој да придонесе?
90% топката ја вртиме до средина на терен, 5 пати дали саглам ја поминавме половината и за тоа Мората е крив?
Бернарденски е денес ставен да ни креира игра :tapp:

За Бернардески и Бентанкур се слагам дека се први да излезат, Кулу и Мекени Ин
Се заебаваш со мене?

Напаѓач е, 9ка, има 4 ебени голови дадено во лигата, против велесилите Беневенто, Кротоне, Специја и Парма.

Играч не може да помине, топка да загради, шут кон голот да упати.

Преку кур ова да фатиш да ги шамараш, сваки еден од нив да се извини за дресот шо го поти и платата у добротворни цели - за инвалиди, слепи, и тн пошо тоа ги отсликуа

Ама како така Мората, нели е најдобар стрелец во групната фаза на ЛШ?

И другар ти Квадрадо, појма нема! Безидејна кокошка.

Покрај тројцата што ги набројав погоре и Квадрадо нека оди аут, нека влезе некое дете.

Данило лев бек, мајко мила. За кој кур овие експерименти бе, за кој кур.

Доста бе со Квадрадо ебате тоа проливот :pos:
polish_20210123_104532080-jpg.281631

Се заебаваш со мене?

Напаѓач е, 9ка, има 4 ебени голови дадено во лигата, против велесилите Беневенто, Кротоне, Специја и Парма.

Не треси глупости, проблемот е што имаме дуо во средина што не знае да даде пас напред, ниту назад, да загради топка, да помине играч да направи forward run. Ако идеме по твојава логика, Роналдо не се состави со топка. Памтам само дека го погоди живиот ѕид у 47мин

Се заебаваш со мене?

Епа 9ка де, значи треба некој да искреира за него, бар да му донесе топка до пред 16тник, го прават ли играчите зад него тоа?
Значи не викам дека Мората не игра слабо, ама никако не можеш прво во него да впериш со прст дека е крив за ова што го игравме прво полувреме.

А и тоа е, кој да игра на негово место, едино Кулушевски.

Ова што го гледаме е како да се уништиш самиот себеси, незнам кој што и како одлучува али вакво нешто до сега немам видено. Имаш играчи а ти игра Бернардески.

Бернардески идиотон не знае корнер да изведе бе, три пати не добацува ни до прва статива :facepalm: . Најголема превара од играч, сигурно во топ 3 промашени трансфери во историјата на Јувентус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom