Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?

ona deteno vo kupon sto igrase so Spal, sto ni ja drzese cela sredina i vidno sto bese deka ima tehnika, Fagioli se vika?
Да, детево му било и омилено на Алегри, и мислам бил капитен на младинците, отров е малиот ама ќе го даваја за Скамака за малу.

Ја од ка го видов сакав да игра мн појќе него ботон Ремзи

so sto sostav ke izlezeme protiv mizeriite?
etkmlomxuaik2ml-format-jpg-name-large-jpg.89077

Едит: Сега читам Демирал може да стартува место Бонучи.

Последно уредено:
Добро бе нормален ли е Пирло? Повторно Рабио и Бентанкур на средина, Артур го нема. Бернардески стартер:popce:

ако е ради чување за у лигата или он бара одмор, оправдуем.. густ и тежок распоред мора некое ротирање.. Ја би го стаил детето Фаџиоли да видевме дали би се покажал и против појак тим

Последно уредено:
ако е ради чување за у лигата или он бара одмор, оправдуем.. густ и тежок распоред мора некое ротирање.. Ја би го стаил детето Фаџиоли да видевме дали би се покажал и против појак тим
Ако веќе одмара први за одмор се Роналдо и Сандро, тие немаат никаква замена сезонава.

Тој џабе игра 2 сезони више, Алаба не ни требаше, Телеш и сл,Фработа таман е

Треба да се седне Роналдо на клупа? :unsure:
Денес не, кога не му оди? Да. Секој треба не само Роналдо. Мислам убо се изјасна поназад тој шо напиша ама дека е играчиште е :)

Пуштив во 30та минута зафатен сум сликам денес ама онака океј шо знам, делуваме средени то ме раадва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom