Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го јадеме денес од Аталанта?:kafence:
Душата треба да си ја остават вечер на теренот, а не да го јадеме.

Преважен е мечот, тест за сите дали се пички и ќе ми се правдаат цела сезона или ќе земат да изгазат се до крај.

Гревота е да се троши потенцијалот на Киеза на лево крило...

Мората шо беше бе она ? Ќе го бочна е Кики на голој ? Ај шо не шутна, ама шо се изглупира бе шо беше она шета бе одма би го седнал на клупа за умот да му дојди.

Кога го видов ми се сврти Балотели во Сити имаше иста копија ситуација.

Настрана Мората али колку прљаво игра Ромеро страшно нешто, го повреди Артур одеше на повреда и на Мората, секој контакт му е на раб на повреда, а судијата само жолт му даде, такви играчи не се за овој тим, нека си лапне Јуве пари и никогаш да не заигра за Јувентус, незнам зошто не го земат Папу, ќе врши работа доста, одличен играч е :D

Кое говедо треба да си при свирнат пенал во своја полза, да добиеш жолт картон?

Нека го вади Мората во иста секунда да му ебам се по список.

Мората ПОД ИТНО да се вади, нерви искинав утакмицава со него

Пирло многу го сакам како фудбалер, не сакам да јадам гомна за него, ама не е за тимов. Пак ќе кажам, што побрзо аут, толку подобро за сите.

Мората да ми се изгуби со головите против Кротоне, Беневенто, Специја, Ференцварош и Динамо Киев. Мрш.

Не бе не, најсрцки се кога на негативен резултат ги гледам како си комбинираат позади Бонучи, Де Лихт и Данило. Срциња убави паметни си задржаваат време.

Да го ебам Мората а Пирло што го остаде во игра 83 минути, вака играч на Јуве ме нема извадено од контакт долго време.

Angry Andrea Pirlo kicked some bottles of water close to the Juventus bench after Alvaro Morata’s heel miss against Atalanta, but the Spaniard was probably offside.

Alvaro Morata missed an open goal after 15 minutes of Juventus-Atalanta.

The ex-Chelsea and Real Madrid striker received a pass from Weston McKennie but it is unclear whether the Spanish striker was offside.

The action continued with Morata who assisted Ronaldo. The Portuguese was blocked off by Berat Djimsiti with the ball thatcame back to Morata who attempted a back-heel flick wide of an empty net.

Pirlo didn’t take it well and kicked some bottles of water that were close to him, but Morata was probably off-side.

If he had scored, VAR would have disallowed the goal.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom