Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Дај линк од изјавава од некој нормален извор да не е Јуве Монтенегро,Јуве Балкан,Јуве Сарајево и такви слични фб групи кои често знаат и превод да утнат и да си измислат работи за лајкови. Ако кажал ова баш вака како е напишано сигурно ќе има и од по релевантен медиум,а не можев баш да ја најдам истава изјава.

Дај линк од изјавава од некој нормален извор да не е Јуве Монтенегро,Јуве Балкан,Јуве Сарајево и такви слични фб групи кои често знаат и превод да утнат и да си измислат работи за лајкови. Ако кажал ова баш вака како е напишано сигурно ќе има и од по релевантен медиум,а не можев баш да ја најдам истава изјава.
Немам и јас видено, овие обично не трескат зелени ама можи и сиво право. Додуша цел ден денес сум на работа.
Автоматски споено мислење:

Juventus squad: Szczesny, Pinsoglio, Buffon; De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Bonucci, Rugani, Demiral, Wesley; Pjanic, Ramsey, Matuidi, Rabiot, Bentancur, Muratore; Ronaldo, Dybala, Cuadrado, Douglas Costa, Higuain, Olivieri, Zanimacchia

:vozbud:

Последно уредено:
Klucen natprevar denes, mora da pobedime, mora da izlezat motivirani i da se zalagaat maximum, samo taka ke pobedemi

Многу експерименти за вака битна утакмица. Ова ако не и прва утакмица што овие 11мина ќе ја играат заедно од почеток.

110336336_3877576578936209_7755481805727538429_o.jpg

Игуаин клупа?
Дибала во игра.... :cautious:

Last minute change! Higuain injured during the warmup... Dybala starts

Дибала е злато од играч, какви потези и дриблинзи :love: Совршена копија на Дел Пиеро

Нека се повлече сеа Г. Г. Сари и кур да испуши.

Nema kapacitet lacio da napadne jer nemaat klupa a ni prviov sostav ne im e sjaen, im falat igraci..

Kakov pacer bonuci ccc moron

i so lacio ke imavme bolje megjuseben duel da ne se izglupira boninatorot...

Последно уредено:
Уште 4 бода за официално да е ,под услов интер све да тепа до крај.А пошо нема и помалку од 4

Добро што се повредил дебелкото на загревање па не почна со него,којзнае што тек ќе имаше мечот со него напред :D Нека му спрема Ањели нов договор на Дибала ,злато вреден е во тимов

Сари во 85та го става Ругани место Дибала и игра со некоја 3-5-2 и одма ми се врати времето од сезоните со Алегри кога ќе го ставаше Барза во 80 и некоја и ќе игра со 3 стопери за да чува резултат :love:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom