Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Кедира и Шиљо по иста страна, како бе јас не станав фудбалер незнам :tapp:

Одбраната анемична се виде уште на првата голема шанса за Атлети...ме плаши Сари не знам колку е кадарен да ја доведе во ред...

Дното пробиено :icon_mrgr:
Добро играат, многу подобро од Атлетико, да се уигра одбраната мора, многу конфузно играат Киелини и Де Лигт одат двајцата на иста топка, Де Лигт изгубен ми е ќе му треба време да се привикне, и веќе кога играш брза игра и на посед неможеш со Кедира и Шиљо, ајде ќе го видиме Данило сега во второ, инаку играва за око е каде каде подобро од она што го игравме под водство на Алегри. И дефинитивно Игуаин е за продажба.

Мн подобри се од атлетико. 2 удари два гола дадоа. Со играта со нафрлање мора да прекиниме по земја сме 1000 по опасни.

Даглас Кост е ѕвер. Ај да ги видиме заедно со Дибала второ
Автоматски споено мислење:

Dibala - Berna - Mandzu >> Costa, Ronaldo, Iguain

Последно уредено:
Дибала и Манџукич се бивши, се гледа и по играва.

Сари изјави сега дека неговото мислење е тотално небитно во ситуацијата со Дибала. Јасно е веќе зошто 'не чинеше' Алегри. Мора се по терк на Недвед и Паратичи.

Бараа послушник то е цела работа. Браво

Утакмицата против Атлетико...Пораз , но според мене една од поубавите утакмици шо сум ги глеал.Смирена игра , убави додавања , организиран напад , посед на топка...Само Коста , мора прв тим да биди...Роналдо,Игуаин или Икарди зависи шо ќе се деси , и десно Коста.Дибала можи да проба полушпиц , таа позиција ќе му одговара според мене

Агентот на Дибала денес бил во Париз.Ако си иде Нејмар , 99% Дибала иде во ПСЖ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom