Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Daj boze gvardiola...

Btw do sega 1/3 od prorostvoto na albaneso se ostbari, a toa e deka alegri si ide.. Sega uste 2/3 da se ostvari i da dojdat 2 top zvucni iminja (od koj mislam deka ednoto e trener t.e. Gvardiola) a slednoto zvucno ime Neymar/Mbappe

^^
за 3/3 :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ништо повеќе, а не дека би било добро/лошо да се деси нешо такво.

Мојот човек Недвед :cool::cool:

Не знам дали го имате гледано/слушано Павел за Јуве, ептен закоравен јувенташ е. Во позитивна смисла нормално. Ич не ме чуди што од сите легенди што ги имавме само тој влезе во управата. Клубот го сака како свој, ако треба и наудрен се прави некогаш се кара низ емисии како во војна да е.

Алегри воопшто не е тренер по негов вкус. Никогаш реално не го засака клубот, а vice versa фановите никогаш целосно не го засакаа него. А пред се' тоа е негова вина бидејќи ја нема харизмата, онака пластичен е малку, неприроден. Плус повеќето (особено во Италија) не му го заборавија времето во Милан кога плачеше на долго и на широко 24/7 за ебениот гол на Мунтари. После тоа како некој камелеон ми вртеше муабети ама ова ама она.

Време му е на Мурињо пак да освои ЛШ :zloo:

Нема потреба од хејт за Алегри. Сепак е третиот најдобар тренер во историјата на клубот со 11 трофеја и 2 финалиња во ЛШ за 5 години.
Го крена тимот на едно друго ниво после Конте. Поради него станавме конкурентни во Европа и едни од главните за освојување на трофејот.
Во меморија ке останат победите против Реал 2-1, против Барса 3-0 и секако Атлетико.

"You can't force coach's hand on every decision. Allegri didn't want Romero, didn't want Chiesa, didn't want Higuain back then. He asked for trequartista for years never got it. Asked for SMS last summer, didn't get him. "[DOUBLEPOST=1558180698][/DOUBLEPOST]According to La Stampa, Paulo Sousa could be an alternative target to replace Allegri at Juventus, he's also a great friend of Andrea Agnelli. https://t.co/3cgxOJyKNN

Sarri is among the candidates to replace Allegri. He wants Mario Rui with him at Juventus. (Tuttosport) https://t.co/SS9W0ZzMVk

Dybala could stay at Juventus after the departure of Allegri. [Gazzetta] https://t.co/SVgTUc9333

Juventus have made contacts with Sarri's agent to inform him about the Juventus job. Juventus' first choice is Sarri and they want to replace Allegri with Maurizio Sarri [Football Italia]

Massimilano Allegri wanted five purchases at Juventus in the summer But now the management plans to make three purchases in the summer, one for each department (defence, midfield & attack), According to Gazzetta https://t.co/ilZOG2tFuF[DOUBLEPOST=1558182538][/DOUBLEPOST]Simone Inzaghi is the top target for Juventus right now. There will certainly be contacts in the coming days. Simone earns €1.3m/yr at Lazio. Juve are ready to offer him triple this salary. (TS) https://t.co/lqW4CJJ12j

Последно уредено:
Покетино, Конте, Инзаги, Сари, Гвардиола, Мурињо, Соуса и уште некои ако заборавив.

Тоа се 7-10 имиња и речиси 99.9% ќе биде еден од нив, евентуално некое изненадување во последна секунда.

Така да нема поента да се шпекулира, бидејќи секој ќе спомне по еден и на крајот ќе се курчи дека погодил.

Додека не заврши сезоната сигурно нема официјално да објават така да сега си имаат простор неписмениве новинари да си тресат од ракав.

Инзаги да биди сакам од овие. Џардим не е лош.

Иначе ми се бендисва начинот на кој се разделија гестот на Алегри и Ањели браво..

Секоја Чест

Инзаги да биди сакам од овие. Џардим не е лош.

Иначе ми се бендисва начинот на кој се разделија гестот на Алегри и Ањели браво..

Секоја Чест
Na koj nacin se razdelija? I kade go ima nacinot da go vidime

Na koj nacin se razdelija? I kade go ima nacinot da go vidime
IMG_20190518_165645.jpg

А кои зборови ги рекоја еден за друг можите да ги видите на football Italia на англиски. Патем Ањели рчее дека во наредните дена нема да го дознаеме името на тренерот нов и дека денес нема да зборува за тоа.

Според интервјуто новиот тренер веќе го имаме.

Прегледај го приврзокот 209178

А кои зборови ги рекоја еден за друг можите да ги видите на football Italia на англиски. Патем Ањели рчее дека во наредните дена нема да го дознаеме името на тренерот нов и дека денес нема да зборува за тоа.

Според интервјуто новиот тренер веќе го имаме.
Brat pa ako imas zborovite daj postiraj gi, nemam vreme ja, so edna raka go ranam detevo so druga praam rucek

Brat pa ako imas zborovite daj postiraj gi, nemam vreme ja, so edna raka go ranam detevo so druga praam rucek
Ти немаш време а ние другите имаме? И јас сум на работа па ете ова што можев пишав.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

IMG_20190518_172129.jpg
IMG_20190518_172124.jpg IMG_20190518_172112.jpg
#Allegri: We evaluated the future of Juventus and obviously the club decided to take a direction next year without me but that doesn’t change anything. We have grown together and it is the right moment to leave the club in the best possible way.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom