Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Trolaj go pak za da izleze u pravoДа се потсетиме 31 Мај 2018
И ондак дојде Роналдо... го тролав прошлата година за овој пост, сега ќе си ќутам![]()
Druze a za trener imas nekoja dojava?Поздрав Јувентини
Алегри си оди 100%
Договорени се 2 БИГ играчи ала Роналдо
Се ми изгледа подобро, од овој тврдоглавиот.. Мурињо, Арсен Венгер.. јебем ли га нека се проба АДП , директива без искуство... па и да не освои ЛШ нема да ми е криво... Сречко Катанец нека е крај краева само овој сега што е да не го гледам.Капело има 73 години, уште ли сакате да тренира?
Allegri will sign a new contract with Juventus until 2021 & will receive a €1m increase to his salary. (Rai)
Aj се слагам за Кансело дека треба да игра крило а не бек, ама Бернардески цм? Па тој ни е најсебичниот играч моментално у тимот.. никаква нема кохезија, тешко му иде поврзувањето, само дрибла и себичи, шутира од кај стигне дури и од мртов агол..Nabil Fekir is a target for Juventus - The player will most likely leave Lyon at the end of the season and has a contract expiring in 2020. Juventus are aiming for a discount compared to the €70m requested by Lyon. [L'Equipe] https://t.co/tOLk1s1S11
Ќе се менувала драстично тактиката на Јуве летово и Алегри признал дека згрешил за ЛШ итн итн.. Интересно ќе биди да се види кој си оди изгледа и Кансело не е недопирлив мн биле разочарани од него сите мн неконстантен се покажал.
В година сакал да го види и Бернардески како CMF.
Allegri: "There are two things that intrigue me the most tactically: Bernardeschi as a mezz'ala and the other is Cancelo, a player who has goals in his legs." Наводно слично на Бејл кога е во прашање Кансело.